O NJENOM GESTU SVI PRIČAJU Jelena Đoković na dočeku sportista uradila nešto zbog čega joj se divi Srbija

Slobodanka Ćorić Vesti 12.09.2023 22:51 0

Novak je potpuno emotivno pukao i briznuo u plač od ponosa i sreće, pa se zahvalio svim navijačima, a suze nije mogla da sakrije ni njegova supruga Jelena

jelena đoković

Printscreen

Reprezentativci Srbije osvojili su srebrnu medalju na Mundobasketu i "kupili" ogroman kredit kod svakog navijača - zbog rtoga im je priređen doček na kojem se kao iznenađenje priključio Novak Đoković, što je bilo dovoljno za spektakl u Beogradu.

Najbolji teniser svih vremena pre samo dva dana osvojio je US open, a zatim dirljivim govorom naterao na suze celu Srbiju. 

Novak je potpuno emotivno pukao i briznuo u plač od ponosa i sreće, pa se zahvalio svim navijačima, a suze nije mogla da sakrije ni njegova supruga Jelena.

Navijači su počeli da mu skandiraju "Nole, mi te volimo", a ona je u tom trenutku prišla i uplakanog Noleta mazila i tešila dok je plakao od sreće.

 

Novak je i pored svega našao vremena i dao za Alo! ekskluzivnu izjavu, a pored njega je sve vreme stajala nasmejana Jelena koja je u ruci držala čašu sa pićem i svi pogledi bili su uprti u nju.

Njena crna haljina zasenila je sve okupljene, a primetno je da nije skidala osmeh sa lica. U Jeleninom slučaju haljina dopunjuje sliku letnjeg raspoloženja, a sam događaj čini pozitivnim i izvanrednim.

 

 

 

Najveća prednost haljina sa višnjama je njihova svestranost prilikom izbora cipela i pribora. Elegantan, svetao štampač uzima sve naglasak na sebe, tako da su sandale, cipele ili sandale mogu biti bilo koja boja, ali poželjno jedna sa torbicom ili šnalom.

Kako se višnja se u mnogim kulturama smatra simbolom radosti, sreće i plodnosti, ne čudi da je ova prelepa lepršava haljina večeras kad slavimo uspeh naših sportisra, upravo njen izbor. 

Zanimljivo da je gospođa Đoković kojoj su baletanke omiljena obuća, za ovu priliku izabrala bež cipele sa visokim potpeticama, što njen outfit čini izuzetno elegantnim. 

 

Komentari (0)
Loading