Tajna mladolikosti Helen Miren: Ova četiri zlatna pravila su ključ njenog dobrog izgleda u osmoj deceniji

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 21:48 0

Glumica Helen Miren je otkrila svoju tajnu mladolikosti koja ne podrazumeva nikakve invazivne procedure već poštovanje četiri zlatna pravila

Helen Miren

EPA

Glumica Helen Miren je otkrila svoju tajnu mladolikosti koja ne podrazumeva nikakve invazivne procedure već poštovanje četiri zlatna pravila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

Njena dnevna rutina je jednostavna. Ne treba vam fensi i komplikovana rutina lepote da bi vaša koža izgledala sjajno:

- Skidam šminku sredstvom za čišćenje, umijem se i obrišem peškirom. U mom kupatilu ćete naći veliku gomilu peškira (oko 10), svi su uredno složeni pored lavaboa, jer kada iskoristim jedan stavljam ga direktno na pranje - rekla je Helen.

Ishrana je zdrava, ali nije rigorozna. Ostati zdrav je izuzetno bitno zarad vašeg opšteg dobra ali je poželjno da povremeno uživate i u ne tako zdravoj hrani.

- Preuzmite kontrolu nad svojom ishranom i pronađite ono što čini da se osećate dobro. Ja prva mogu da živim na ribi i pomfritu, ali ono što stavljate u svoje telo utiče na to kako se osećate zbog toga savetujem da svoju promenu počnete odatle -  rekla je glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

Glumica spada u staru školu tako da pribegava 12-minutnim vežbama vojnog stila za koje tvrdi da su efikasne. U intervjuu za časopis Hello, Helen je objasnila svoju fitnes rutinu:

- Radim nešto što me vodi u vežbanje. To je plan vežbi Kraljevskog kanadskog vazduhoplovstva. Ima grafikone koje pratite. Svakog dana morate da uradite vežbe u roku od 12 minuta -navela je glumica.

Ovaj fitnes plan podrazumeva da koristite svoju telesnu težinu za vežbe kao što su sklekovi, čučnjevi i skokovi. Cilj je da izgradite snagu i fleksibilnost.

Ovih dana sve veći broj poznatih ličnosti govori „ne“ suludim standardima lepote. Helen je potpuno saglasna sa tim. Trudi se da bude realna kada je u pitanju lepota.

 - Ja sam stara! Ja to vidim. I to je potpuno u redu. Očigledno je da se trudim da izgledam što lepše što mogu. I da,naravno da to mogu volela bih da izgledam 20 godina mlađe, ali jednostavno to je nemoguće, i nikada neću. Ne ostajem zauvek mlada, niko ne ostaje - objasnila je Helen.

Komentari (0)
Loading