Bela košulja je must have odevni predmet: Četiri načina kako da je kombinujete, a da ne deluje kao već viđeno

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 21:22 0

Bela košulja je must have odevni predmet koji možemo da kombinujemo na više načina, a da izgledamo trendi

Bela košulja

Printscreen/TikTok

Bela košulja je must have odevni predmet koji možemo da kombinujemo na više načina a da izgledamo trendi. To je modni klasik i svaka žena koja drži do svog stila je mora imati u svom ormaru. 

Ekipa portala Naj žena vam donosi četiri načina na koji možete da kombinujete ovaj odevni predmet.

1. Poslovni stil

Ovaj način nošenja bele košulje je idealan za odlazak na posao. Uz suknjicu i čizme bela košulja se savršeno uklapa u predstojeće jesenje dane, a izgledaćete trendi.

2. Elegantni stil

Košulju ukombinujte sa malom crnom haljinom tako što ćete je uvući u istu, obuti salonke, a od aksesoara je dovoljna mala crna torbica koja će upotpuniti kombinaciju i spremne ste za izlazak ili neku sličnu priliku.

 

 

3.Kežual stil

Kombinacija koju većina žena voli i svakodnevno traži nove inspiracije. Ako želite da izgledate trendi pravi odabir je bela košulja uvučena u farmerke šireg kroja koje se odlično kombinuju sa patikama, ali i baletankama.

4. Četvrti način nošenja bele košulje je tako što ćete je nositi doslovno naopačke. Obucite je tako da se kopča na leđima, nek vam ramena budu gola. Za "vamp" izgled ukombinujte sa kožnim pantalonama i jaknicom i neće biti osobe koja se neće okrenuti za vama. 

Koji god način da odaberete nećete pogrešiti. Svaka od ovih kombinacija vas čini upečatljivom i posebnom. Moda i služi da se poigramo sa različitim stilovima, pa dajte mašti na volju. 

 

Komentari (0)
Loading