Pramenove Džej Lo želi svaka žena: Uz pomoć ove tehnike postiže se još veća raznovrsnost nijansi od kojih kosa deluje gušće

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 15:44 0

Pramenovi Dženifer Lopez lako dostižni uz ovu tehniku

Dženifer Lopez

Shutterstock

Latino diva Dženifer Lopez ne silazi sa liste svetskih lepotica na koju se ugleda veliki broj žena. Sve što ona nosi momentalno postaje planetarno popularno, a o tome kako izgleda da ne govorimo. Otkako se pojavila na muzičkoj sceni sve dame su želele da liče na nju, te ne čudi što su pramenovi Dženifer Lopez jedan od najčešćih zahteva u frizerskim salonima.

Beskranji slojevi plavih i smeđih nijansi pramenova Dženifer Lopez nimalo nisu laki za kopiranje, ali sada je na scenu stigla nova tehnika koja bi trebalo da pomogne da se dobije frizura a la Džej Lo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

U pitanju je folijaž tehnika, a evo zašto su uz nju pramenovi Dženifer Lopez dostižniji nego ikad. Folijaž kombinuje dve vrste tehnika posvetljivanja kose za vrhunski efekat: balajaž i tradicionalne folije.

Balajaž, koji se opisuje kao ručno farbanje pramenova, poznat je po svom izgledu sa mekim prelazima koji se pojavljuju samo na sredini kose i vrhova.

S druge strane, tradicionalni naglasci na foliji se razlikuju od balajaž po tome što se uzimaju pravo iz korena i obmotavaju oko pramena sa obe strane. Kombinovanjem ove dve tehnike dobijate kombinaciju pramenova koja je svetlija i sjajnija od tipičnog balajaža i sa još većom raznovrsnošću pramenova.

Cilj je prirodna boja koja izgleda kao da je okupana suncem, a pramenovi Dženifer Lopez daju upravo takav efekat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Stručnjaci za kosu kažu da ovakav način kreiranja pramenova nudi dugotrajan efekat jer kosa i sa rastom ima prirodan izgled, a pramenovi traju mesecima.

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading