Opet je održala modnu lekciju: Kapute kraljice Leticije Srpkinje će obožavati, donose pravi duh jeseni i idu uz svaku kombinaciju

Olja Jelić Vesti 07.11.2023 18:16 0

Španski kraljevski par, kraljica Leticija i kralj Filip VI, uputili su se u službenu posetu Danskoj, a u prvom planu, sasvim očekivano, našle su se stilske kombinacije španske kraljice

Kraljica Leticija

Profimedia

Španski kraljevski par, kraljica Leticija i kralj Filip VI, uputili su se u službenu posetu Danskoj, a u prvom planu, sasvim očekivano, našla su se stilske kombinacije španske kraljice.

Na putu za Kopenhagen, španska kraljica Leticija pokazala je elegantan i vrlo čik stajling te time pokazala da je za posetu Danskoj, gde je nju i kralja Filipa dočekala kraljica Margareta II. u pratnji sina Frederika i njegove supruge Meri, stilski itekako spremna.

 

 

Kraljica Leticija prvo je pažnju privukla kontrastnom crno-zelenom kombinacijom, koja je uključivala crne pantalone, visoke crne čizme brenda Unisa, sako Hugo Boss u boji limete i apsolutnu zvezdu stajlinga, crni midi kaput sa remenom u struku, koji je pronašla u popularnom brenda Mango.

 

 

Prilikom sletanja u Kopenhagen, kraljica je pokazala još jedan sjajan kaput, kao stvoren za jesenje dane pred nama. Oversized vuneni kaput u boji ovesene kaše delo je takođe popularnog high street brenda &Other Stories, a izgled je podigla bordo detaljima, torbicom i salonkama sa špic vrhom brenda Magrit. Inače, ovaj svetli bež kaput sestrinskog brenda H&M-a kraljica je nosila i početkom godine.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading