Trendi čizme Irine Šajk oduševile ljubiteljke mode: Svaki stajling učiniće lepšim i efektnijim

Olja Jelić Vesti 22.11.2023 16:39 0

Slavna manekenka Irina Šajk večna je inspiracija njujorških fotografa koji pomno prate svaki njen izlazak u javnost

Irina Šajk

Profimedia

Slavna manekenka Irina Šajk večna je inspiracija njujorških fotografa koji pomno prate svaki njen izlazak u javnost. Zgodna brineta izgledala je besprekorno u još jednom genijalnom stajlingu koji nije za svakoga, a njoj odlično pristaje.

Zanosna Ruskinja, koju mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta, ukrala je poglede u efektnoj modnoj kombinaciji kojoj je dala potpuno novi pečat zahvaljujući komadu koji trendseterke ove godine naprosto obožavaju.

Reč je o visokim čizmama na petu dužine do kolena, a koje vladaju modnom scenom ove sezone i fantastično se slažu sa suknjama i haljinama.

Lepa Irina, koja sa holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom ima ćerku Leu, odlučila se za statement varijantu, i uz čizme u leopard printu u kombinaciji sa pletenim kaputom.

Ležernu varijantu upotpunila je torbom, prestižnim modelom Hermès Birkin, a stajling bez greške zaokružila je elegantnim sunčanim naočarima.

Kosu je podignula u ležernu punđu, a šminka joj je i ovaj put bila svedena. 

 

@najzena.rs Da li više nosite štikle ili ravnu obuću? 👠👟 Pišite nam u komentarima 👇🏻 #najzena #zena #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #stikle ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading