Margo Robi obožava trend "tihog luksuza": Njen šik stajling za hladne dane poželeće da iskopira svaka žena

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 21:26 0

Zvezda filma "Barbie" sve se više odmiče od stajlinga kakve je nosila u filmu, posebno kada je reč o svakodnevnim kombinacijama u kojima bira neutralne tonove

Margo Robi

Profimedia

Glumica Margo Robi navikla nas je na živahne autfite inspirirane likom Barbi, posebno na crvenom tepihu na kojem se redovno pojavljuje kao kopija omiljene lutke. Ali, kada je reč o privatnom životu, lepa Australijanka ipak bira ponešto neutralnije, ali ništa manje upečatljive kombinacije.

Iako je na proleće u širokom luku izbegavala zagasite boje poput smeđe, najlepša žena sveta za šetnju Njujorkom obukla je komade u tamnim tonovima, koji su odisali tihim luksuzom.

Nosila je predimenzioniran vuneni blejzer širokih ramena i sivo-smeđe nijanse, koji je oživela belom majicom i raskopčanom Oksford košuljom krem boje. Sve je uskladila sa širokim farmerkama koje su se prelivale preko crnih cipele, a stajling je zaokružila pletenom kožnom torbom brenda Bottega Veneta, kojeg i inače redovno nosi u ležernim izdanjima.

Margo Robi ovim stajlingom je samo dokazala da je spremna za promenu stila, posebno nakon što je popularnost filma "Barbie" počela da opada, a da je smeđa njena nova omiljena nijansa pokazala je i na nedavnoj dodjeli nagrada časopisa Variety "Power of Woman" ukrala je pažnju u senzacionalnoj smeđoj kreaciji.

Australijska lepotica i tada je izgledala poput prave holivudske dive u glamuroznoj haljini bez naramenica koja je pratila figuru, a autfit je bez greške zaokružila je minijaturnim clutchem. 

 

 

Komentari (0)
Loading