Ovaj genijalni trik je spas u poslednji čas: Kako da za samo minut dosadni autfit pretvorimo u nešto specijalno

Tamara Dronjak Vesti 26.12.2023 14:22 0

Nije tajna da Novogodišnji praznici mogu biti veoma skupi te dobri hakovi da upotpunimo savršen autfit mogu pomoći našem budžetu.

minđuše

Printscreen/Instagram

Kerolajn Lord, mlada umetnica, nedavno je na mreži Tik tok postavila video koji je pomogao hiljadama žena.
Naime, ona je objasnila kako se uz malo truda može postići genijalan izgled i uz minimalne troškove. Fanovi prenose da je njen ,,hak" revolucionaran i neočekivan.

Kako je je pokazano u snimku, Kerolajn uzima malu zlatnu minđušu i tanak komad crvene trake koju provlači kroz obruč minđuše, vezuje čvor i potom pravi mašnu čineći da izgleda kao potpuno drugačija minđuša. Samim tim ako imate kod kuće sitne minđuše i rezervne trake koje ste već upotrebili za pakovanje poklona, ovaj trik vas neće koštati ni evro.

 

 

Fanovi su oduševljeni i prenose kako se ovakav trik može koristiti i za minđuše na drugim delovima tela ne samo za uši, te drugi govore kako njen video menja život.

 

 

Modni dizajneri minđušice ovakvog tipa prodaju za čak 200 evra, međutim oni koji su kreativni i koji imaju vremena, zaista mogu da uštede svoj novac

Kako Kerolajn prenosi, ovakav izgled minđuša možda ne stoji svima i nije za svakoga, ali ako se potrudimo to može izgledati veoma slatko. Mašnice nisu jedina opcija koja se može koristiti, takođe možemo upotrebiti i kuglice, šljokice ili bilo koji drugi svečani ukras.

 

Komentari (0)
Loading