Šta obući za doček? Komadi u metalik nijansama ili šljokice su sjajan izbor

Aleksandra Lišanin Vesti 26.12.2023 20:52 0

Bluze i košulje u metalik nijansama ili začinjene šljokicama savršen su odabir za glamurozan novogodišnji izgled

moda

Shutterstock

Decembar je vreme u godini kada se pripremamo za razna praznična dešavanja, među kojima spada i doček Nove godine. Ukoliko već imaš plan gde i kako ćeš provesti novogodišnju noć, onda sigurno razmišljaš i o tome šta ćeš obući.

Svečana haljina ili klasičan kombinezon su kombinacije za koje se opredeljuju mnoge žene, a ako želiš nešto malo ležernije, ali da izgleda svečanije - bluze i košulje u metalik nijansama koje na sebi imaju i šljokice su savršen izbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SheerLuxe (@sheerluxe)

 

U popularnim kolekcijama raznih brendova koje se mogu pronaći na žurkama i događajima možete primetiti brojne blještave komade koji se lako uklapaju u novogodišnji autfit. Ako uz takav komad odeće dodate elegantnu bluzu zlatne ili srebrne nijanse, izgled će biti delovati svečano i upečatljivo.

Šljokice, zlatni ili srebrni tonovi -  uz to će svaka kombinacija delovati pomalo glamurozno, a svakako svečano. Uostalom kada ćete nositi ovakve blještave komade, ako ne sada? Prednost ovog odevnog komada je u tome što se na razne načine može kombinovati, pa će dobro izgledati uz svečane pantalone ili čak suknju.  Ove sezone kolekcije brendova su pune takvih efektnih bluza, topova i košulja koje će začiniti svaku novogodišnju kombinaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SheerLuxe (@sheerluxe)

 

Komentari (0)
Loading