Praktična i elegantna: Ova model torbe je oličenje "tihog" luksuza, slavne lepotice je obožavaju

Olja Jelić Vesti 09.01.2024 19:08 0

Elegantne, jednostavne i praktične, The Row Margaux torbe osvojile su svet i sve zaljubljenice u tihi luksuz

Dženifer Lorens

Profimedia

Hermesove Birkin torbe decenijama su najpoželjniji modni dodatak svake ljubiteljke mode, ali sa obzirom na to da njihova cena često premašuje šestocifrene iznose, malo ko može da ih priušti. Ipak, sada se pojavila torbica koja izgledom i popularnošću počinje da parira kultnom modelu i već je osvojila zaljubljenice u modu.

The Row Margaux torba pretvorila se u novu "birkinku" nakon što su je poslednjih nekoliko meseci nosile najslavnije trendseterke poput Dženifer Lorens, En Hatavej, Due Lipe i Kendal Džener.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall Jenner (@kendallnws)

 

Njen elegantan dizajn, klasične boje i čiste linije oličenje su modnog minimalizma te ova torba u trenu osvojila srca zaljubljenica u tihi luksuz i popularnost joj je munjevito porasla.

Jednostavna i beskrajno praktična, The Row Margaux torba savršena je investicija u doba kada udobnost vlada modnom scenom, a estetski minimalizam iz sezone u sezonu ostaje dominantan stil.

 

 

Uz to su i iznimno svestrana te se lako uklapaju u većinu kombinacija - od elegantnog spoja dugačkog kaputa, suknji i čizama preko kežuaal stajlinga ulične mode poput kombinacije farmerki i kožne jakne. A jedina mana? Paprena cena!

 

 

 

Za razliku od Hermesove "birkinke" koja i na aukciji lako premašuje cenu od 100 hiljada dolara ova The Row torba prodaje se po ceni od 3420 do 5395 evra. Iako i dalje retki mogu da je priušte, reč je definitivno o modnom dodatku koji će u 2024. zavladati modnom scenom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading