Kao da su se dogovorile: Dve filmske dive, Margo Robi i Emili Blant u skoro identičnim haljinama, kojoj lepše stoji?

Olja Jelić Vesti 10.01.2024 15:55 0

Nakon nedeljne dodele Zlatnih globusa, holivudske dame nisu dugo čekale na novu priliku za modno blistanje na crvenom tepihu

Margo Robi i Emili Blant

Profimedia

Nakon što je odlagana zbog štrajkova, 14. godišnja dodela počasnih Oskara napokon je održana u Los Anđelesu.

Guvernerove nagrade obežile su glavne zvezde ovogodišnje sezone nagrada poput glumica Emili Blant i Margo Robi, koje su na dodelu stigle u kreacijama koje neverovatno liče.

Nakon što je na nedeljnoj dodeli Zlatnih globusa zablistala poput Barbi iz sedamdesetih, australijska zvezda na Guvernerovim nagradama igrala je na kartu elegancije u pripijenoj haljini crne boje, sa zanimljivim dizajnom dekoltea i torza u znaku proreza.

Ovaj zavodljivi detalj dodatno je istaknut srebrnim naramenicama koje su protezale do bokova, a za haljinu sličnog dizajnerskog rešenja odlučila se i zvezda filma 'Oppenheimer'.

I dok haljinu Margo Robi potpisuje francuska kuća Celine, za kreaciju Emili Blant pobrinuo se mlađi brend Miuccie Prade.

Poređenje sa crnom haljinom zvezde filma "Barbie" zaradila je zahvaljujući srebrnom detalju nalik svetlucavoj, masivnoj ogrlici koja se pružala do torza.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading