Zvezda ,,Igre prestola" neprepoznatljiva! Pretvorila se u živu lutku na modnoj pisti, pogledajte tu teatralnost

Vesti 27.01.2024 19:47 0

„Porcelanska koža“ presvučena sjajnom glazurom, izbeljene obrve iscrtane u obliku „tankih lukova“, boje dragulja i pastelne sjenke, zajapureni obrazi i pune usne...

moda

Printscreen/TikTok/dazed

Gvendolin Kristi je zatvorila Nedelju visoke mode u Parizu u stilu.

Glumica iz ,,Igre prestola" (45) se pojavila na reviji Maison Margiela-e za proleće/leto 2024. u četvrtak, kada je zatvorila šou i nastupila za publiku punu zvezda, uključujući Kim Kardašijan, Kris i Kajli Džener.

Kristi je prošetala pistom u avangardnom ansamblu, gumenoj haljini koja se nosila preko korseta na plave pruge! Izgled je bio kombinovan sa prozirnim operskim rukavicama, belim hulahopkama i odgovarajućim štiklama. 

Glumica je nosila plavu periku sa viktorijanskim loknama i šminku poput lutke zahvaljujući legendarnom šminkeru, Petu Mekgratu, kako bi se dodatno uklopila.

„Porcelanska koža“ presvučena sjajnom glazurom, izbeljene obrve iscrtane u obliku „tankih lukova“, boje dragulja i pastelne sjenke, zajapureni obrazi i pune usne, sve je to činilo Mekgratove kreacije za reviju, navodi se u saopštenju za štampu od brenda.

 

@dazed Breathtaking 💫 Gwendoline Christie walks the Maison Margiela Couture SS24 show in Paris ✨ #DazedFashionTV #TikTokFashion #ParisFashionWeek #Runway #MaisonMargiela #GwendolineChristie ♬ original sound - dazed

Iako zvezdi ovo nije prvi put na pisti, ona je za magazin System otkrila da nikada nije učestvovala u ovakvoj reviji.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by System (@systemmagazine)

 

„Ne mogu da vam kažem koliko je ovo značajno za mene, jer toliko dugo volim modu. Više od 30 godina sam želela da budem u ovakvoj reviji“, rekla je ona.

Ona je ranije govorila o svojim prethodnim manekenskim iskustvima otkako je debitovala na pisti 2015. za Vivijen Vestvud, a takođe je pričala i o nesigurnostima koje je nekada imala u vezi sa svojom visinom, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading