Bez stavljanja filera do punih usana: Sve što vam treba je ovaj sastojak, bićete oduševljene efektom

Olja Jelić Vesti 30.01.2024 18:40 0

Otkrivamo jednostavan trik

Punije usne

Printscreen/Instagram

Pune usne za mnoge predstavljaju standard lepote, a želja za većim usnama traje još kada je Kajli Džener 2015. godine objavila fotografije s popunjenim usnama. To je ujedno bio i početak trenda koji se zadržao sve do danas.

 

 

Nedavno se na TikToku proširio neinvazivni trend koji navodno daje puniji izgleda lica, a svakako je dostupniji od filera za usne. Naime, TikTokerka Alis G preporučuje korištenje seruma sa hijaluronskom kiselinom koji se na kraju "zaključa" sa vazelinom. Takva kombinacija hidrira usne i zadržava vlagu pa one izgledaju više "plumpy".

 

 

 

 U komentarima videa korisnici dele svoje oduševljenje ovom metodom.

"Radim ovo već skoro dva meseca i vidim da su mi usne veće, ne jako jer ne koristim filere, ali iskreno mislim da radi". Ako se hijaluronska kiselina ne koristi ispravno, može izazvati suprotan efekt, tako jedna korisnica TikToka navodi "Učinilo mi je usne toliko suvim od kad sam počela ovo koristiti, ne znam zašto", na šta jo je više korisnika odgovorilo da je potrebno stavljati hijaluronsku kiselinu na vlažnu kožu kako bi bolje delovala. 

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading