,,Džepna Venera" ostavlja bez teksta: Kajli Minog zna kako da privuče pažnju, teško je poverovati da je na pragu sedme decenije!

Vesti 31.01.2024 22:00 0

Mini-haljinu karakterišu cirkoni i duboki rez sa bočne strane, ali i perjani zeleni dekolte koji pravi kontrast crnoj boji toalete...

Kajli

Shutterstock

Pevačica Kajli Minog nedavno se pojavila na večernjoj zabavi u Los Anđelesu, a pažnju je privukla njena mini-haljina.

Svake godine se uoči dodele prestižnih Gremi nagrada održava i tzv. "BMG" zabava, gde poznate zvezde iz različitih sfera umetnosti imaju priliku da pokažu svoja najbolja izdanja.

Večernjoj zabavi prisustvovala je i dobro poznata pevačica Kajli Minog koja je svojom odevnom kombinacijom mnoge ostavila bez teksta.

Najpoželjnija džepna Venera, kako je mnogi još "od davnina" nazivaju, je za ovu priliku ponela haljinu koju potpisuje modni brend "Self-portrait", posvećen ženama i njihovim potrebama.

 

 

Mini-haljinu karakterišu cirkoni i duboki rez sa bočne strane, ali i perjani zeleni dekolte koji pravi kontrast crnoj boji toalete.

Kreacija koju je odabrala Kajli Minog za ovu priliku je pun pogodak, jer je njena dužina istakla zaštitni znak pevačice - vitke noge, piše Super žena.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading