Frizeri su se složili: Ova frizura biće najtraženija tokom proleća, trendi je i lako se stilizuje

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 11:05 0

Otkako je Hejli Biber još prošle godine skratila kosu i predstavila svoju verziju popularne frizure, bob je definitivno zadržao mesto omiljene frizure.

Bob frizura

Printscreen/Instagram

Otkako je Hejli Biber još prošle godine skratila kosu i predstavila svoju verziju popularne frizure, bob je definitivno zadržao mesto omiljene frizure. Dolaskom nove sezone, pojavljuju se i zanimljive frizure koje će mnogi obožavati nositi ovog proleća. Tako se na društvenim mrežama nedavno pojavio takozvani "Hydro Bob". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)


 
Nezavisno od toga imate li ofarbanu kosu, ravnu ili kovrdžavu kosu, ova verzija bob frizure zasigurno će postati pravi hit tokom toplijih dana, a odličan je izbor za posebne prilike kada želite istaknete svoju posebnost. Bob frizure ne moraju uvek da se čini kao jednostavne i manje zabavne od ostalih trendi frizura, zapravo su vrlo svestrane jer se lako stilizuju. To je slučaj i sa "Hydro Bobom", naime on je zapravo sličan klasičnom mokrom izgledu kose, samo u bob verziji. "Wet look" kose popularan je među trendseterkama već duže vreme, a čini se da će tako i ostati. 

 

 

 

S obzirom na to da ovaj izgled namenjen kraćoj kosi, vrlo ga je lako stilizovati, a za stilizovanje nije potrebno imati puno proizvoda. Takođe je odličan izbor kada kosa jednostavno ne sarađuje i priušti vam "bad hair day". Ključan deo ove frizure je da kosa izgleda mokro, ali i da ima visok sjaj. Pre korišćenja proizvoda, kosu je potrebno lagano pokvasiti i namestiti razdeljak po želji.

Prvi korak je stavljanje kreme za kosu kako bi ona bila hidrirana, a potom naneti silikonski serum/ulje za kosu. Ulje će kosi dati mekoću i sjaj. Nakon toga se nanosi gel u obilnoj količini koji će dodatno pojačati mokri izgled kose i omogućiti da sve stoji na svom mestu. Završni korak je upotreba spreja za sjaj kose koji će upotpuniti ceo izgled i pružiti izuzetan sjaj. U nastavku donosimo proizvode s kojima možete postići mokri izgled kose. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading