Konačno je skinula roze! Margo Robi u crnoj mini haljini napravila haos u Londonu i to sa mužem koji večito beži od kamera

Jelena Vukelić Vesti 19.02.2024 19:08 0

Predivna Margo Robi poslednjih meseci se pojavljivala na svim javnim događajima u ružičastim kreacijama u čast filma "Barbi", u kojem je igrala glavnu ulogu. Ipak, glumica je sada napravila presedan.

Margo

Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, Margo je stigla na tradicionalni Charles Finch x Chanel pre-BAFTA party koji se svake godine održava u Londonu uoči svečane dodele filmskih nagrada Britanske akademije, poznatije kao BAFTA.

Na crvenom tepihu se pojavila u društvu svog supruga, filmskog producenta Toma Ackerleya, s kojim se glumica retko pojavljuje u javnosti.

 

 

 

Glumica je izgledala spektakularno u sjajnoj crnoj mini haljini bez naramenica, ukrašenoj mašnom na dekolteu. Haljinu je uparila s prošivenom Chanel torbicom i cipelama s otvorenim prstima, dok je otvorena leđa i ramena prekrila trendi crnim balonerom od vinila, dajući dodatan pečat ovoj vamp-kreaciji preko koje je padala njena dugačka plava kosa oblikovana u lagane talase.

Ceo izgled je upotpunila decentnim mejkapom, pri čemu je istakla samo usne crvenim ružem.

Komentari (0)
Loading