Miriše kao duša: Kajli Džener izgledala kao boginja na proslavi lansiranja svog parfema, elegantna haljina je pun pogodak

Vesti 15.03.2024 17:04 0

Izgled je upotpunila belim cipelama sa niskom potpeticom i vezala kosu u elegantan rep

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

Kajli Džener slavi lansiranje svog parfemau velikom stilu!

Osnivačica Kylie Cosmetics (26), na Instagramu podelila je svoj vatreni autfit koji je nosila na zabavi povodom njenog debitantskog solo mirisa ,,COSMIC", koji je lansirala na veb stranici svoje kompanije 7. marta.

Dženerova je nosila jedan od svojih omiljenih stilova — isečenu dugu crvenu haljinu, koja otvorenih leđa i levu stranu tela. Uska haljina obavijala joj se oko vrat, pretvarajući se u rukav na desnoj ruci, dok je leva ruka bila gola.

Izgled je upotpunila belim cipelama sa niskom potpeticom i vezala kosu u elegantan rep sa pramenovima uvijenih sa strane lica. Odlučila se za minimalistički nakit, ali je imala bogatu bronzanu senku na očijima sa odgovarajućim sjajnim ružem u boji kože, prenosi People.

Takođe je podelila uvid iza kulisa zabave u zasebnoj objavi na Instagramu, koja je uključivala slike unutrašnjosti događaja, koja je bila prekrivena ružičastim cvećem, i eksterijera, koji je sadržao deo gde su ljudi mogli da se fotografišu ispred sive pozadine u obliku meseca sa rečima „Cosmic“.

Šank na događaju je takođe imao ispisano ime njenog parfema. Takođe je podelila neke slike unutar događaja uz neke koktele sa prijateljima i čak je pokazala ružičasta kolica za golf koja se koriste za obilazak događaja.

Kajli

Printscreen/Instagram/kyliejenner

 

Dženerova je pokazala da je crvena njena boja jer je i ranije je prisustvovala događajima u sličnom stilu. Za Met Galu 2023. odabrala je jarko crvenu haljinu marke Žan Pol Gotje zajedno sa draguljima Lorejn Švorc.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading