Kraljica transformacije: Rijana očarala svežom plavom bojom kose, a tek kada vidite njen autfit

Vesti 27.03.2024 17:05 0

Pevačica pesme „Work” je svoj izgled upotpunila bogatim nakitom, noseći ukrašenu minđušu zajedno sa hrpom kristalnih minđuša i velikim ukrašenim prstenom

Rijana

Gaffiot-Moreau / Bestimage / Profimedia

Rijana je kraljica transformacije!

Modna ikona (36) je otkrila svežu plavu boju kose kada se u utorak pojavila u potpuno crnom autfitu na večeri održanoj od strane fondacije Hollywood Cares u Zapadnom Holivudu.

Rijana je pokazala svoju novu boju kose. Nosila je crnu maksi haljinu sa visokim izrezom i široku kožnu jaknu sa ogrtačem sa teksturom i natpisima ispisanim grafitima na leđima, uparena sa štiklama sa remenima.

Pevačica pesme „Work” je svoj izgled upotpunila bogatim nakitom, noseći ukrašenu minđušu zajedno sa hrpom kristalnih minđuša i velikim ukrašenim prstenom.

Među ostalim zvezdama koje su prisustvovale humanitarnoj večeri u ponedeljak su bile Paris Hilton i Kardi Bi, i obe su primetile Rijanu na tom događaju na snimcima postavljenim na društvenim mrežama.

Rijanin izlazak u Los Anđelesu dolazi nekoliko dana nakon što je stigla kući sa rođendanskog odmora na ostrvima Terks i Kejkos gde je bila u poseti sa porodicom i prijateljima.

Pevačica, koja je u februaru napunila 36 godina, u privatnom avionu je dobila rođendansku tortu dok je bila okružena svojim prijateljima, prenosi People.

Pre rođendanskog putovanja, Rijana je odletela u Indiju sa svojim dečkom ASAP-om Rokijem, sa kojim deli sinove RZA-u (1), i Rajota (7 m.), gde je održala mini koncert na trodnevnom svadbenom slavlju milijardera Ananta Ambanija.

 

 

Na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama, Rijana je nosila blistavu svetlozelenu haljinu dugih rukava i ružičaste čizme do butina, dok joj se duga kosa spuštala niz leđa. Na događaju su joj se pridružili indijska muzička zvezda Diljit Dosanjh i mađioničar Dejvid Blejn.

Na listi drugih zapaženih gostiju na događaju bili su Ivanka Tramp, Hilari Klinton, Bil Gejts i članovi kraljevske porodice Butana.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading