Uzdrmala mreže: Sve oči su bile uprte u zavodnički autfit Kim Kardašijan, a onda se pojavila mama Kris

Vesti 14.04.2024 17:58 0

Svoj ansambl je upotpunila visokim štiklama sa platformama, frizurom mokrog izgleda, tamnom, sjajnom šminkom i crnim manikirom...

Kim

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Kim Kardašijan menja svoje kupaće kostime za svečanu odeću.

Nakon putovanja na ostrva Terks i Kejkos sa svojim sestrama Kortni Kardašijan, Kloi Kardašijan i Kajli Džener, osnivačica ,,SKIMS"-a se vratila u Los Anđeles kako bi prisustvovala ceremoniji dodele nagrade.

Mama četvoro dece (43), stigla je u Muzej Akademije za film u subotu, 13. aprila, u belom autfitu koji je istakao njene obline. Kimina svetlucava haljina do poda imala je strukturu zavoja sa ukrštenim izrezom na halteru, malim prorezima sa strane u struku i otvorenim leđima.

Svoj ansambl je upotpunila visokim štiklama sa platformama, frizurom mokrog izgleda, tamnom, sjajnom šminkom i crnim manikirom.

Kim se na crvenom tepihu pridružila njena mama Kris Džener, koja je nosila potpuno crno odelo sa krojenim sakoom sa proširenim strukom i rukavima. Kris (68), je ispod njega nosila prozirnu mrežastu bluzu, a na nogama je imala crne štikle.

Kim

Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

 

Ovogodišnju ceremoniju dodele nagrada ,,Breakthrough", koja obeležava istraživačka dostignuća vrhunskih svetskih naučnika, vodio je Džejms Korden. Voditelji su Robert Dauni Mlađi, Ređina King, Bri Larson i Rob Lou.

Kim

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Kim se poslednji put pojavila na crvenom tepihu 10. marta na žurci nakon dodele Oskara. Rijaliti zvezda je nosila prilagođenu belu verziju Balensijagine haljine ,,CB Diamond", koja je dospela na naslovne strane zbog toga što je ličila na neverovatno glamuroznu salvetu, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading