Prolećni trend: Šiške koje svima stoje i zahtevaju minimalno stilizovanje su apsolutni hit

Olja Jelić Vesti 17.04.2024 11:14 0

Ovog proleća nosimo svi trend "prozirnih" šiški pristaje svima i zahteva minimalno stilizovanje

Šiške

Printscreen/Instagram

Šiške uživaju poseban status kada se radi o frizurama. Još uvijek je teško objasniti taj poriv za šišanjem šiški, ali jedno je sigurno, ovog proleća ih nosimo svi jer trend "prozirnih" šiški pristaje svima i zahteva minimalno stilizovanje.

Prednost šiški je moć transformisanja izgleda lica. Kako ne bi došlo do kontraefekta, šišanje šiški je najpametnije prepustiti profesionalcima koji će tačno znati kako ih prilagoditi širini čela, teksturi vaše kose, boji, dužini i obliku lica.

 

 

Čak i kada dobijte savršeno ošišane šiške, one zahtevaju svakodnevno stilizovanje i povremeno skraćivanje. Ta činjenica verovatno obeshrabri mnoge od nas na putu do ispunjenja sna o imanju šiški. No, tome je došao kraj jer ovog proleća među trendovima se nalazi stil šiški koji je sve samo ne zahtjevan i pristaje svim bez iznimke.

Šiške koje smo čekali

Kod "prozirnih" šiški reč je o šiškama koje nisu toliko guste, imaju mekane krajve i nežno uokviruju lice. Još jedna prednost takvog načina šišanja šiški je bolje stapanje sa ostatkom kose, tako da se radi o frizuri koja će oprostiti sitne greškice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janie (@janiiiiiie)

 

 

Sigurni smo da će ove šiške biti hit proleća jer nisu zahtevne za oblikovanje, tek nekoliko poteza četkom biće dovoljno da izgledaju besprekorno. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih frizura s ovim trendi šiškama koje su nam već na listi želja.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading