Zedaja ponela stil van ekrana: ,,Ukrala" jedan detalj iz svog novog filma, nosio ga je čak i bivši predsednik Amerike

Vesti 23.04.2024 16:54 0

O'Konor, koji u filmu igra Patrika Cvajga, je ranije nosio majicu sa istom frazom 10. aprila, na premijeri filma u Londonu....

Zendaja

RB / INSTAR Images / Profimedia

Zendaja uzima stilsku inspiraciju iz svog najnovijeg filma, a ujedno i porodice Kenedi!

Glumica (27) glumica je viđena kako nosi majicu sa natpisom „Rekla sam ti“ (eng. ,,I Told Ya") koji je nosio njen lik u filmu ,,Rivali" dok je prisustvovala privatnoj projekciji u Njujorku.

Zendaja je uparila svoju sivu majicu koju je kreirao dizajner kostima na filmu ,,Rivali" Džonatan Anderson, sa crnim širokim pantalonama, belim mrežastim čizmicama i braon kaputom.

Njena kosa je bila talasasta, a na licu je nosila nežnu šminku.

Majica sa natpisom ,,Rekla sam ti" koju nose Zendaja i njen lik Taši Donaldson u teniskoj drami postala je kultni element iz filma. Iznenađujuće, takođe je inspirisan pokojnim Džonom Kenedijem Mlađim.

Sin predsednika Džona F. Kenedija je u nekoliko navrata prikazan kako nosi majicu sa istom frazom dok je bio napolju sa suprugom Kerolin Beset Kenedi i igrao frizbi sa svojim psom, prenosi People.

Gornji deo ima sumnjivu vezu sa inauguracionim dugmadima dizajniranim za predsednika Kenedija 1961. godine koji su imali sličan slogan, „Rekao sam ti tako“ (eng. ,,I Told You So"), napisan crvenim slovima.

Anderson (39) takođe je nedavno rekao da ga je stil bivšeg predsednika inspirisao da kreira za izgled Zendajinog partnera u ,,Rivalima", Džoša O'Konora.

 

 

O'Konor,  koji u filmu igra Patrika Cvajga, je ranije nosio majicu sa istom frazom 10. aprila, na premijeri filma u Londonu. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading