Napravite punđu od kratke kose: Uz 1 trik je lako dobiti frizuru iz snova, žene je prosto obožavaju!

Vesti 09.05.2024 10:28 0

Punđe predstavljaju veliki problem za žene koje imaju kratku kosu jer je teško pokupiti sve pramenove i učiniti da punđa izgleda koliko toliko uredno

Punđa

Shutterstock

Iako je kratka kosa izuzetno lepa, istina je da ima svojih izazova i da ju je neretko teže stilizovati od duže kose jer imamo manje ,,materijala" za rad. Teško je dobiti željeni rezultat bez pomoći stručnih frizera.

Međutim, ako naučite nekoliko malih trikova, uspećete da napravite fenomenalne frizure kao iz salona. Nastavite da čitate da biste otkrili jedan jednostavan način stilizovanja kratke kose.

Lepa mala punđa

Punđe predstavljaju veliki problem za žene koje imaju kratku kosu jer je teško pokupiti sve pramenove i učiniti da punđa izgleda koliko toliko uredno. Naravno, moguće je upotrebiti ukosnice ili šnale, ali ako ih ne volite ili nemate vremena da ih nameštate, predlažemo mnogo brži i efikasniji način.

Pogledajte i kako:

 

@whowhatkare All up messy bun on short hair! ✨ Have you tried this trick to pull up all of your short hair? #springoutfits #hairtoks #allupshorthair #shorthairmessybun #shorthairstyle #bobhairstyle ♬ original sound - The Karen Lester

 

Sve što je potrebno jeste da od pramenova na zadnjem delu glave napravite male repove, sjedinite ih i napravite punđu kada dođete do vrha glave. Namestite je onako kako vam odgovara i po potrebi je pričvrstite ukosnicama.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading