TOP tri beauty trika koja su nas OSTAVILA BEZ TEKSTA! A drugi će vas ODUŠEVITI!

Vesti 11.08.2021 09:24 0

Još niste instalirale TikTok? Šta čekate?

TOP tri beauty trika koja su nas OSTAVILA BEZ TEKSTA! A drugi će vas ODUŠEVITI!

TikTok/annnakra

Ukoliko vam je do sada promaklo da instalirate TikTok aplikaciju, bez brige to možete učiniti u bilo kom trenutku, pa makar i gledale zanimljive savete, fitnes izazove, ispratile nove beauty i make up trendove i nasmejale se pošteno na bar par dobrih fora.

Ako vam i dalje nije interesantno. To je sasvim OK. Na YouTube-u i na Instagramu ima dosta tutorijala sa TikToka koji su sa razlogom postali viralni, a mi smo za vas ovog puta odabrali top tri trika koja su nas bukvalno oduševila!

 

Pa, krenimo!

ISKORISTITE TANKE ŠNALICE ZA BESPREKORNO NANESEN AJLAJNER

Ukoliko i vi patite od čestih nervnih slomova dok pokušavate da izjednačite ajlajner na jednom i na drugom kapku podjednako, obične crne tanke šnalice koje možete kupiti i kod Kineza.

Nanesite četkicom malo ajlajnera na krak šnalice kao što je prikazano u videu, pritisnite uz ivicu kapka, a zatim popunite ostatak četkicom ajlajnera.

 

@annnakra

Люблю красивые стрелки❤️

♬ オリジナル楽曲 - kk

 

 

RICINUSOVO ULJE ZA RAST OBRVA I TREPAVICA

Sve što vam je potrebno je ricinusovo ulje koje ćete sipati u bočicu za maskaru (ambalaže možete naći na internetu). Možete dodati i malo vitamina E i svako veče pred spavanje bogato namažite trepavice i obrve. Budite strpljive jer rezultati se neće baš videti preko noći, ali zasigurno hoće.

 

@beautytips

They're called pipette droppers and they really can work! 😍😍 Credit: @arianalucidonio ##beautytips ##beautyhacks ##eyebrows ##eyebrowsonfleek ##eyebrow

♬ original sound - Beauty Tips

 

SAVRŠENE USNE UZ MALO TRUDA

Šta nam je potrebno? Tamnija olovka za usne, tamniji karmin, svetliji karmin i još svetliji sjaj za usne. Oivičite usne olovkom, počeći od gornjeg dela usana, zatim donjeg i na kraju sredite krajeve. zatim uzmite ruž slične nijanse i nanesite ga ne skroz na usne, već bliže ivici, tako da na sredini ostane mesta za nešto svetliju nijansu ruža. Na kraju odaberite svetliji sjaj koji vam se dopada, nanesite ga na sreditnu usana, gore i dole, blago razmažite i spremne ste!

 

 

Komentari (0)
Loading