Kako otkriti da li je on "ONAJ PRAVI"? Odgovorte na ovo pitanje i SAZNAJTE: Da li je za brak ili za KORPU

Naj žena Vesti 17.08.2021 16:42 0

Ako ste već dugo u divnoj, romantičnoj i sigurnoj vezi, sigurno vam se već neko vreme jedno pitanje mota oko glave: "Da li želim brak sa njim ili ne?"

Kako otkriti da li je on "ONAJ PRAVI"? Odgovorte na ovo pitanje i SAZNAJTE: Da li je za brak ili za KORPU

Shutterstock

Sasvim je normalno preispitivati se , ali jedna žena tvrdi da postoji lako rešenje! Stručnjak za partnerske odnose Jana Hoking, kaže za "News.com.au" da uz pomoć ovog brzog testa, koji traje samo dve sekunde, možete da otkrijete da li je vaš trenutni partner "onaj pravi" ili neko prolazan.

- Obično to uradim posle tri meseca zabavljanja sa partnerom. Dobro ga pogledam i zamišljam sebe kako stojim u venčanici, spremna da mu se pridružim pred oltarom. Tada postavim sebi pitanja: "Kako vidim tog čoveka i šta osećam?", "Da li sam uzbuđena, ne mogu da verujem da sam toliko srećna i da će on biti moj bračni partner?" Ili pomislim: "Dobar je čovek i sa njim ću imati lep i ugodan život".

Jana kaže da, ako ste se pronašli u prvom scenariju onda je taj muškarac prava osoba za vas i trebalo bi da ostanete s njim.

Ali, Hoking tvrdi da, ukoliko više naginjete ka odgovoru na pitanje broj dva, onda bi bilo najbolje da raskinete jer ovakva opcija ne nudi veliku ljubav, već samo siguran partnerski odnos, a to često nije ono što većina želiti.

Komentari (0)
Loading