"Porodila sam se, a mleko nikako da krene, pa sam morala da se snađem": Milica OTVORENO o tome kako je i zašto DOJILA muža

Vesti 21.08.2021 13:49 0

Iako je dojenje prirodno, ono nije uvek i spontano. Dok neke žene imaju sreće, a i mleka u grudima, druge poput naše Milice moraju na razne načine da "motivišu" isto da krene.

"Porodila sam se, a mleko nikako da krene, pa sam morala da se snađem": Milica OTVORENO o tome kako je i zašto DOJILA muža

Freepik

Ovako je naša Milica rešila ovaj obni problem, a njemu priču je čulo više od milion ljudi na društvenim mrežama.

@militsaforyou

Storytime KAKO SAM PODOJILA MUŽA 🤦🏻‍♀️ #militsaforyou #fy #fyp #dojenje #sisanje #viral #majka #smesno

♬ Comedy - Bohoman

 

- Kada sam rodila svoje prvo dete nisam imala dovoljno mleka i onda sam bila jako tužna - ovako je Milica započela priču.

- Htela sam po svaku cenu da dojim svoje dete i onda sam pokušaval na sve moguće načine da uspostavim tu relaktaciju da mi nadođe mlako. Međutim moj sin nije hteo da sisa, i ja sam onda zvala "servis za dojilje".

Objasnila je nadalje u videu da su joj tu rekli da se ta relaktaicja uspostavlja što, što dete više sisa i vuče tako mleko nadolazi.

- Meni je preko noći sinula sjajna ideja, genijalna, zaista... Da podojim muža! Da on uzme i izvuče to mleko i da meni nadođe tako što će on da sisa par dana.

- Što je najjače on je pristao i posisao jednom - priznala je Milica kroz smeh i dodala: "Posle smo našli drugi način, ali da je sisao, sisao je."

Komentari (0)
Loading