Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!

Vesti 19.01.2022 09:34 1

Darsi Holinson, 17, pronađena je obešena u svojoj spavaćoj sobi, u porodičnoj kući u Tavistoku u Devonu prošle godine

Tinejdžerka oduzela sebi život: U karantinu je bila DEPRESIVNA i tužna zbog svog izgleda, a 30 minuta pre ubistva, pitala se kako će to uticati na njenog DEČKA!

Printscreen/Instagram

Darsi, inače učenica šestog razreda srednje škole za devojčice u Plimutu, razmenila je poruke sa prijateljicom samo 30 minuta pre nego što je umrla. Njih dve su razgovarale o vezama i svom mentalnom zdravlju, kao i o samoubistvu, ali i kako bi to uticalo  na njihove momke. Tog dana je posetila i dečijeg psihijatra. On  je rekao da Darsi "planira budućnost" i da nije davala nikakve naznake da želi  sebi da oduzme život. Kasnije se otkrilo da je  zaključavanje uticalo na tinejdžerku „prilično loše“ i da je imala ogromne teškoće da se prilagodi izolaciji.

-Teško je spavala i bolovala je od bulimije, uprkos podršci njenog "ljupkog" dečka- saznala je istraga na sudu u Eketer Korneru.

 

Darsi je takođe patila od napada panike, a obdukcija je potvrdila da je umrla od vešanja. Nije bilo sumnjivih okolnosti. Bila je užasno depresivna i mrzela je svoj izgled.

 

Njena porodici je znala da Darsi ima problema sa mentalnim zdravljem. Ona  prethodno predozirala u januaru 2018. Zatim je bila pod nadzorom "Službe za mentalno zdravlje dece i adolescenata". Međutim, ona je u oktobru 2019. bila ekstremno nezadovoljna i nerspoložena i nije pokazivala interesovanje za školu.


 

 

Komentari (1)
Loading
Sava
19.01.2022 10:10

Eto sta su napravili ljudima sa njihovim zakljucavanjem. Pakao vas ceka, Struko I SZO