Da li vi vidite PROBLEM na ovoj fotografiji: Mama DESOTORO dece ŠOKIRALA planetu, objasnila je šta radi SVAKE večeri kada odu na spavanje

Lana Vidović Vesti 27.01.2022 13:43 0

Roditelji koji su dobili četvoro, a usvojili šestoro dece, pokazali su na svom Tik Toku sa kakvim ludilom se susreću svaki dan

Da li vi vidite PROBLEM na ovoj fotografiji: Mama DESOTORO dece ŠOKIRALA planetu, objasnila je šta radi SVAKE večeri kada odu na spavanje

Printscreen/Instagram

 

Mama desetoro dece objavila je video u kojem je pokazala šta sve radi za svoju porodicu uveče, pre spavanja, i komentari su se usijali!

Ališa Doerti i njen suprug Džoš imaju desetoro dece, od kojih je četvoro biološko, a šestoro usvojeno. Njihova TikTok stranica često zasmejava ljude koji ne mogu da veruju kako izgleda život ogromne porodice, prenosi Yumama.

 

 

- Moja večernja rutina, nakon što desetoro dece ode na spavanje. Najpre im raspakujem kutije za ručak, pa perem sudove. Onda čistim sav haos koji su ostavili na podu kupatila pošto su se istuširali, potom okačim njihove peškire - započela je ona. Ali sledeći korak je sve iznenadio!

 

 

- Sledeće je da za petoro najmlađe dece odaberem i spremim odeću za sutradan, a onda za svu decu spremim četkice za zube. Stavim pastu na svaku od četkica da bi ujutru mogli da operu zube - rekla je ona.

 

 

Mama dalje pakuje njihovu užinu za sutra, proverava im džepove jakni gde pronalazi mokre kape i rukavice, ali mnogi nisu odgledali taj deo, već se pitaju - zašto stavlja deci pastu na četkice, zar to ne mogu sama?!

- Zbog čega im stavljaš pastu za zube na četkice, deca bi trebalo da to umeju sama da urade - pitala je jedna zapanjena žena na TikToku. 

- Evo, zbog ovakvih majki deca nisu samostalna, niti su naučila bilo koju životnu veštinu - napisala je druga.

Međutim, nekim pojedincima je ovo vrlo simpatično pa su ostavljali i pozitivne komentare.

Komentari (0)
Loading