U OVIM SITUACIJAMA LAŽ JE SKROZ OK: Ovo su TRI momenta u kojima JE OPRAVDANO slagati partnera!

Vesti 08.02.2022 20:15 0

Šta urditi u nekim potpuno bezazlenim situacijama kada iskrenost potencijalno može da dovede do bespotrebnog konflikta ili probudi nesigurnost?

U OVIM SITUACIJAMA LAŽ JE SKROZ OK: Ovo su TRI momenta u kojima JE OPRAVDANO slagati partnera!

Printscreen/Youtube

Skoro je sasvim sigurno, da se smo se svi nekad našli u situaciji kada smo ublažavali ili prećutkivali istinu.Takav način komunikacije stručnjaci nazivaju varljivom naklonošću. Bele laži nam pomažu da ne povredimo ljude oko sebe.

Ovo su situacije kada možete prećutati istinu i tajne zadržati samo za sebe.

1. KADA VAS ISPITUJE O BIVŠIMA

Često pomislimo kako bez problema možemo da podesemo razgovor o bivšim devojkama svog partnera, a onda o njima čujemo nešto što bismo najradije iste sekunde izbrisali iz pamćenja. Razgovori o bivšim partnerima lako mogu stvoriti osećaj nesigurnosti podtaknuti sklonost ka poređenju.

Zato pažljivo novom partneru dozirajte informacije o bivšima, pogotovo ako ste u startu svesni da je partner osetljiv S druge strane, neke žene jednostavno nemaju ni potrebu da pričaju o svojim bivšim partnerima i njihovo je pravo da neke stvari zadrže za sebe ako to žele. Ne morate se osećati krivicu ako imate potrebu da prećutite određene stvari.

2. KAD VAM NE ODGOVARAJU NJEGOVI PRIJATELJI

Važno je napomenutida  imate potpuno pravo da se žalite  na prijatelje svog partnera ako se prema vama ponašaju bezobrazno, stvaraju vam veliku nelagodu ili imaju užasan uticaj na njega.

S druge strane, ako između njegovih prijatelja i vas nema ne postoji  veliki problem nego oni jednostavno nisu osobe  s kojima biste se inače družili, nema potrebe da ih kritikujete. To što s njima ne dijelite nikakav zajednička interesovanja isključivo je vaša stvar. Imajte na umu da vaš parter voli i ceni te ljude.

3. KAD VAM SE NE SVIĐA NJEGOV POKLON

Ovo je situacija u kojoj uvek morate biti diplomatski nastrojeni. Ponekad je teško pogoditi poklon i za osobu koju poznajete najbolje na svijetu. Kada znate da je poklon kupljen od srca i kada vidite da je vaš partner jako uzbuđen zbog njega, samo mu se zahvalite i zapamtite da je namera zapravo i važnija od samog poklona.

 

Komentari (0)
Loading