Beži sestro još uvek NIJE KASNO: Pogledajte u kom STANJU je došao ovaj MLADOŽENJA, da nije bilo kuma odavno bi otišao u HORIZONTALU

Vesti 11.09.2021 19:58 0

Video u kom mladoženja iz Rusije jedva stoji na nogama obišao je sve društvene mreže

Beži sestro još uvek NIJE KASNO: Pogledajte u kom STANJU je došao ovaj MLADOŽENJA, da nije bilo kuma odavno bi otišao u HORIZONTALU

Printscreen/TikTok

Klip koji je okačen na TikTok vrlo brzo je postao viralni hit, jer ljudi prosto nisu mogli da poveruju u to što vide!

Naime, mladi Rus Stepan je na dan svog venčanja došao u vidno alkoholisanom stanju, a da nije bilo kuma koji je sve vreme stajao pored njega, cela ceremonija bi probala. Barem to tako izgleda sudeći po tome što se vidi u videu.

Međutim, realnost je potpuno drugačija. Iako ovo deluje kao građansko venčanje, oltar ispred kojeg stoje mladenci i matičar su lažni, a mladoženja je zapravo trezan!

@lordofelfs76

Свадьба пошла не по плану 🤣Как не надо проводить мальчишник #свадьба #бухойжених #бухой #пранк ♬ Ya v momente - Dzharakhov & Markul

 

Video je objavio poznati ruski kaskader Artema Belousova koji zapravo glumi Stepana, a u opisu videa je odmah naglasio da je u pitanju iscenirana šala - na koju su mnogi naseli korisnici TikTok naseli!

Sudeći po komentarima ispod videa mnogi su prevideli opis, pa su zato pisali stvari poput "Beži sestro još nije kasno", "Ja bih mu lupila šamar i otišla", "Ako se ovakav pojavio na sopstvenom venčanju, kakav će ti kući dolaziti".

Međutim, bilo je i onih koji su odmah primetili da je u pitaju šala pa su zato kaskaderu uputili čestitke jer ih je za malo "upecao".

Komentari (0)
Loading