Šta znači ako imate MLADEŽ blizu oka ili kod obrve? Prema narodnom VEROVANJU njegov položaj otkriva kakva SUDBINA vas čeka

Vesti 09.06.2022 10:08 0

Staro verovanje otkriva šta položaj mladeža na licu govori o vama.

Šta znači ako imate MLADEŽ blizu oka ili kod obrve? Prema narodnom VEROVANJU njegov položaj otkriva kakva SUDBINA vas čeka

Shutterstock

Kineska tradicija čitanja lica otkriva da položaj mladeža na vašem telu govori o tome kakva ste osoba, a posebno kad je reč o mladežima na licu.

Prema ovom verovanju, nije isto kada vam se mladeži nalaze sa desne ili sa leve strane lica, kao i da li su blizu oka ili usne.

U većini kultura mladež blizu oka se naziva mladežom lepote, a evo šta to znači prema kineskom starom verovanju. Mladež na obrvi ukazuje na sreću, bogatstvo i dugovečnost. Ovakvi ljudi su ozbiljni, odgovorni, dobrodušni, raspoloženi i talentovani za posao.

Takođe, mladež na ovom mestu je često simbol osobe s razvijenom empatijom, saosećajne ličnosti koja je spremna da pomogne drugima u nevolji.

Mladež na gornjem kapku imaju osobe koje izuzetno cene slobodu. Veruje se da ovakve osobe znaju da iskoriste prave prilike i da će u životu imati mnogo mogućnosti za razvoj.

Mladež na donjem kapku karakteriše zabrinute osobe koje imaju bogat porodični život.

U ljubavi se mogu suočiti sa brojnim izazovima, pogrešim izborima, ali kada jednom pronađu pravu osobu za sebe, živeće ljubav u pravom smislu te reči.

Mladež na spoljašnjem uglu oka sugeriše da je osoba veoma šarmanta i da će imati dosta sreće u ljubavi tokom života.

Takođe, ukazuje i na uspeh u karijeri koji može biti povezan i sa porodičnim životom. Žene sa mladežom na ovom mestu se uglavnom smatraju veoma privlačnim.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading