Voda SKUPA kao RUSKI PLIN: Šokantna CENA paketa vode na PRIMORJU u regionu, objavljena slika iz supermarketa, svi se pitaju da li je REALNO

Vesti 25.07.2022 15:20 0

Inflacija pustoši naše novčanike, a ništa bolje nije ni kod komšija u Hrvatskoj, sudeći po društvenim mrežama

Voda SKUPA kao RUSKI PLIN: Šokantna CENA paketa vode na PRIMORJU u regionu, objavljena slika iz supermarketa, svi se pitaju da li je REALNO

Shutterstock

 

Na Redditu je postala viralna fotografija iz supermarketa, koja pokazuje vrtoglavo visoku cenu paketa vode.

Za šest flaša vode u paketu treba izdvojiti 101,94 kune – što  je više od 1.500 dinara!

Usledili su brojni komentari na ovu šokantnu cenu vode.

"Pohlepni idioti. Ukratko".

"Kako je išlo ono s fleksibilnošću ponude i potražnje? Ima nekih proizvoda oko kojih nisi fleksibilan i platit ćeš ih koliko god koštali. Ili tako nešto".

"Nešto kao ruski plin".

"Za poređenje, cene vode u Španiji. U centru Barselone možeš kupiti litar i po mineralne za 2 kn. U supermarketu. Deset koraka dalje imaš turistički dućan gde ćeš platiti otprilike kao i na ovoj slici iz Dubrovnika. Neko gugla i kupi jeftino, a neko se čudi".

"Očito se prodaje, a ti im na žalost nisi ciljana grupa kupaca. Žalostno je kako svi nabijaju cene, ponuda je nikakva, dugoročni plan nikakavće se to da ce s vremenom past broj dolaska turista u Hrvatsku".

"Ovo je definicija predatorstva. Jadni turisti".

"Video i skuplje. I platio. Brod na reci u Parizu, 0.5l vode 5 eura. Iznenadilo nas sunce, popili svu svoju vodu i onda kupili jednu ovu od 5 eura jer jebiga, nemaš izbora, žedan si i ti je jedina voda u blizini. Takve zajebe jednostavno i ne doživljavam čudno na turističkim mestima, kad sam turist u takvoj destinaciji očekujem da će me svi pokušati oderati. Zato više volim manja mjsta. Ako živiš u Dubrovniku da ga jebeš nećeš tu kupiti vodu. A turista i onako ima previše, ili neka plate masno ili neka odjebu, gužve su ionako nepodnošnjive, što ih manje to bolje", bili su komentari korisnika.

Inače, u Dubrovniku je od početka godine do 25. juna 2022. godine ostvareno 1.029.182 noćenja, što je u poređenju sa 2021. godinom porast od 411 odsto, stoji u saopštenju Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Komentari (0)
Loading