Ana je godinama nosila OGRLICU koja je krila TAJNU: Nikada neće zaboraviti ŠOK koji je doživela kada je otkrila ISTINU

Vesti 16.08.2022 12:40 0

Ana je ogrlicu dobila od svog dečka, ali nije uspela da otkrije njenu tajnu bez njegove pomoći

Ana je godinama nosila OGRLICU koja je krila TAJNU: Nikada neće zaboraviti ŠOK koji je doživela kada je otkrila ISTINU

Printscreen/Youtube

Pošto se u slobodno vreme bavi rezbarstvom i obradom drveta, Teri iz Australije odlučio je da za prvu godišnjicu njihove veze napravi unikatni komad nakita za svoju devojku Anu. Tako joj je pre pet godina poklonio ogrlicu koju je sam napravio, ali ona nije imala pojma da se u privesku ogrlice sakrio dijamantski prsten.

- Jednom smo prolazili kroz pijacu gde je bilo nekoliko prodavaca nakita i Ani se jako dopala ogrlica koju je prodavao čovek iza štanda, a njemu se dopala njena: umalo je skinuo i zamenio, skoro mi je srce stalo - priseća se Teri. koji se više puta oznojio zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.


Isto tako se preznojio, seća se, kada su pre leta prošli pored obezbeđenja na aerodromu, jer se plašio da njegovu tajnu ne otkrije rendgenski snimak. Ali kako je vreme prolazilo, Ana nije pokazivala da je bliže tome da sama pronađe prsten, pa je Teri, kako je priznao taj čin i iz straha da ne izgubi prsten, konačno preuzeo korak i isplanirao ponudu.

Par je otputovao u Škotsku gde su posetili pećinu Smoo , gde je Teri zamolila Anu da na trenutak skine ogrlicu. Dok mu je bila okrenuta leđima, romantični mladić se spustio na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu sa prstenom. - Ana je bila šokirana kada je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je sinulo da je godinama imala vredan prsten oko vrata, pa je prebledela - ispričao je Teri za Metro - Mogla sam da ga izgubim, idiote! - bila je njena romantična i spontana prva reakcija na to što je oko vrata nosila vredan prsten, ali je nekoliko trenutaka i jedno "Da" kasnije zaboravila, kaže, da je ljuta.

 

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading