Odbio je da krsti dete NAJBOLJEM PRIJATELJU: Kad čujete šta je RAZLOG, neće vam biti SVEJEDNO

Vesti 17.08.2022 21:20 0

U početku je ovaj muškarac bio srećan jer je odabran da bude kum

krštenje

Shutterstock

Kasnije je odustao i tvrdi da je to učinio zbog pozamašne liste zahteva.
Anonimni cmuškarac je rekao i da ga je prijatelj nazvao sebičnim jer je odbio da bude kum njegovom detetu.

Rekao je da su on i njegova supruga upoznali par pre više od devet godina i sprijateljili se sa njima, pa ga nije iznenadilo što su želeli da on bude kum njihovom nerođenom detetu.


Među zahtevima je bio i taj da mora da se krsti i postane katolik, a detetu  da pokloni oko 18.000 funti. Na Redditu je napisao i da su i njegova žena i supruga njegovog prijatelja sa Filipina, a da on nema nikog iz svoje porodice, pa nije imao koga drugog da traži da mu bude kum detetu.

- Pristao sam, a sutradan mi je ostavio kovertu sa pravnim ugovorom koji sam morao da potpišem - rekao je on. Takođe je bio dužan da prisustvuje svakom katoličkom događaju na kojem dete prisustvuje, kao što su krštenje, ispovest, krizma...

- Morao bih da razmišljam o tome da postanem katolik i naravno morao bih da dajem detetu oko 500 dolara za svaki od tih događaja, svaki rođendan i Božić - napisao je. Takođe se očekuje od njega da prikupi oko 18.000 funti za školovanje deteta do 18. rođendana deteta. Ostalo, pisalo je, obezbediće oni.


Nakon što je pročitao ugovor, pozvao je prijatelja i objasnio da ne može da potpiše ugovor jer je prezahtevan. Prijatelj ga je nazvao sebičnim i blokirao njegov broj i imejl. Njegova supruga takođe, piše Mirror. - Nema veze, nisam ljuta, samo ne vidim kako sam sebičan, a on nije? – zaključio je.
 
Komentari (0)
Loading