Na komšiju BACAO jaja, pa dobio ORIGINALAN odgovor: Zbog svađe DVOJICE NOVOSAĐANA gori INTERNET, a kako biste VI reagovali?

Vesti 31.08.2022 11:00 0

Spor među komšijama u novosadskom naselju postao je vidljiv na društvenim mrežama i momentalno je privukao ogromnu pažnju

Na komšiju BACAO jaja, pa dobio ORIGINALAN odgovor: Zbog svađe DVOJICE NOVOSAĐANA gori INTERNET, a kako biste VI reagovali?

Printscreen/Instagram

Iako su komšijski sporovi redovna pojava u našem društvu, odgovor koji je drugi, "oštećeni" komšija prosledio, oduševio je mnoge.

Poznati smo po tome što nam smeta dete, pas, nužni radovi i muzika, dok obično okrenemo glavu kad komšija tuče ženu. U obvom okršaju verovatno se desilo nešto potpuno benigno, a verovatno je i da je sukob okončan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

JAJA SU SUPER

 

„Komšija koji me je gađao jajetom, neka sledeći put baci i slaninu!“, stoji u poruci komšinici pored ljuski od jajeta u plastičnoj kesi. Fotografija je objavljena na Instagramu, gde je privukla veliku pažnju korisnika. "Baca jaja po ovoj visokoj ceni", "Samo srećan! Sreća da nije bacio kesu za đubre. Jaje je ekstra", "Može da doda hleba i luka u slaninu, da se ne šteka sledeći put“, samo su neki od komentara na ovaj urnebesni post.

Kako biste vi reagovali?

 


 

 

Komentari (0)
Loading