Za sekund ostala bez oba RODITELJA: Nakon što je iz šale uradila DNK test, saznala je bolnu ISTINU

K.Ć. Vesti 19.09.2022 21:30 0

Ova 31-godišnjakinja je ceo život bila ubeđena da je odrasla pod staranjem bioloških roditelja

Za sekund ostala bez oba RODITELJA: Nakon što je iz šale uradila DNK test, saznala je bolnu ISTINU

Printscreen/TikTok

Čak je videla i fizičku sličnost sa svojom majkom. Istina je izašla na videlo tek kada je odlučila da iz zabave uradi test porekla i upozna svoje pretke. O otkriću je ispričala u emotivnom snimku na TikToku.

Nedavno je sve popularnije genetsko testiranje koje omogućava da se utvrdi poreklo, uključujući nacionalnost predaka. TikTokerka Amanda Stejsi odlučila je da učestvuje u eksperimentu kako bi bolje upoznala svoje rođake. Kako je opisala, znala je da njen deda ima veliku porodicu i da je želela da ponovo uradi porodično stablo. Ono što je saznala prevazišlo je njena očekivanja.

Test je otkrio da je usvojena

Nakon dobijanja rezultata, ispostavilo se da Amanda ne zna imena sa spiska. Ipak, nije to bilo ono što ju je najviše iznenadilo. Odlučila je da o tome porazgovara sa roditeljima.

Kada im je pokazala spisak, govorili su da nikog od njih ne poznaju. Nakon nekog vremena, ipak su odlučili da budu iskreni prema ćerki.

- Dva dana kasnije sam ih ponovo pitala za to i rekli su mi da sam usvojena još kao novorođenče i da je osoba sa kojom se 50% poklapam moja biološka majka - rekla je.

U videu objavljenom na TikTok-u, Amanda je podelila svoja osećanja o šokantnoj vesti. Ona je priznala da je vest o usvojenju primila mirno, bez plakanja. Ona je dodala da se ništa nije promenilo, ali da nije ni slutila da možda nije njihova biološka ćerka, jer je uvek videla fizičku sličnost sa svojom majkom.

- Mi smo iste visine, nosimo isti broj obuće, u suštini istu boju kože, tako da nije bilo sumnje u to - rekla je.

Iako spoznaja da je Amanda usvojena nije uticala na njen odnos sa roditeljima, odlučila je da upozna svoju biološku majku i sazna više o svom poreklu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading