Miša se rodio sa DAUNOVIM sindrom: Mama je htela da ga da na USVAJANJE, evo šta je onda uradio OTAC

Vesti 13.12.2022 19:00 1

Jevgenij Anisimov je mladi ruski otac koji pokušava da se izbori sa izazovima očinstva

Miša se rodio sa DAUNOVIM sindrom: Mama je htela da ga da na USVAJANJE, evo šta je onda uradio OTAC

Printscreen/Instagram

Prelomna tačka u njegovom braku desila se kada je dobio dete sa Daunovim sindromom.
Njihovom novorođenom sinu dijagnostikovan je Daunov sindrom, urođena anomalija uzrokovana dupliranjem dvadeset prvog hromozoma.

Jevgenij je bio očajan, ali je na kraju prihvatio ono što se desilo. Njegova žena je, s druge strane imala svoje ideje i odlučila je da dete da na usvajanje jer bi ih finansijski napor osakatio kao porodicu. Jevgenij se nije složio. Prihvatio je da ih žena napušta i odlučio je da sam odgaja njihovog sina.

Jevgenij je znao da dete zaslužuje da bude srećno i voljeno, a Miša je bio njegov sin. Možda mu je u početku bilo teško da prihvati tu vest, ali to nije promenilo činjenicu da je voleo svoju bebu. Nikada nije video svog sina kao dete sa Daunovim sindromom. On je bio samo njegov sin i tako se prema njemu i odnosio, prenosi portal  Secret Life of Mom.

U nastojanju da obrazuje i prosvetli, on  je iskoristio ovu priliku da proširi svest o Daun sindromu. Želi da nauči što više ljudi o tome. Ne zbog pažnje i slave, već zato što mu je, kako sam kaže, zaista stalo do svoje misije. 

„Želim da svi članci o Miški i meni koji se sada objavljuju da tu ideju prenesu društvu i usađuju je. I takođe želim da svojim primerom podržim, inspirišem one ljude koji su ili će biti u istoj situaciji kao ja. Trudim se da komuniciram sa onima koji su na dohvat ruke, dopisujem se sa onima koji su daleko. Nadam se da oni koji sada imaju poteškoća, kao što je bilo nama, čitaju o nama. Ne plaši se! Sve će biti u redu", poručio je ovaj otac
Njegova želja da se angažuje i pomogne drugim ljudima koji se bore sa istim problemom, omogućila mu je da lako preboli bivšu ženu.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
Goga
13.12.2022 21:10

Ali miša je presladak dečak, duša moja mila, bravo za tatu, a draga mama sram te bilo.