Ovako MUŠKARCI reaguju na MENSTRUALNE BOLOVE: Neverovatan snimak svedoči da oni ne mogu da podnesu ni delić onoga što žena mora!

K.Ć Vesti 02.02.2022 17:51 0

Novi trend se pojavio na platformi TikTok, u kojem žene podstiču svoje jače polovine da osete šta žena oseća tokom menstrualnih bolova

Ovako MUŠKARCI reaguju na MENSTRUALNE BOLOVE:  Neverovatan snimak svedoči da oni ne mogu da podnesu ni delić onoga što žena mora!

Printscreen/TikTok

Pokušali su uz pomoć takozvanog simulatora menstrualnog bola. Video zapisi koji snimaju ove trenutke odmah su postali viralni.

Grčevi koje trpe mnoge žene tokom menstrualnog ciklusa za mnoge su bukvalno sastavni deo svakog meseca. Prate ih bolovi u donjem delu stomaka ili donjeg dela leđa, migrene ili, u nekim slučajevima, padanje u nesvest.

Mnoge žene, koje su se tokom godina navikle na simptome, u stanju su sa njima koegzistirati uz pomoć različitih lekova, toplih jastuka ili drugih, dobro dokazanih recepata koji pomažu u ublažavanju bolova bar nekoliko minuta.

A kombinacija ovih simptoma i bola je nezamisliva za mnoge muškarce. Koliko puta ste sreli da muškarci oko vas misle da to ne može biti tako bolno da se samo pretvarate? 

I upravo su u tom kontekstu video snimci u kojima žene podstiču muškarce da isprobaju takozvani stimulator menstrualnog bola postali virusni. Jer zahvaljujući ovom simulatoru, muškarci konačno mogu iskusiti istu vrstu bola i nelagodnosti koje žene doživljavaju tokom svojih dana.

Na video snimku možete videti kako se muškarci i žene nose sa svakim nivoom menstrualnih bolova. Sa porastom nivoa bola, muškarci to smatraju bukvalno apsolutno nepodnošljivim. Neki od njih su čak padli na kolena i molili da bol prestane. Međutim, za razliku od njih kada žene isprobaju simulator, one ništa ni ne osete.

 

 

Trend je započeo i na društvenim mrežama. Kao što vidite, neki muškarci su konačno, barem na kratko, iskusili ono što vi i mnoge druge žene prolazite nekoliko decenija svakog meseca.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading