Obradovala se jer je mislila da nije TRUDNA nakon što je rodila BLIZANCE: Nekoliko dana kasnije sačekalo je neverovatno IZNENAĐENJE

Vesti 22.12.2022 10:20 0

Žena je tek počela da uživa u majčinstvu i nikako nije planirala drugu trudnoću

Obradovala se jer je mislila da nije TRUDNA nakon što je rodila BLIZANCE: Nekoliko dana kasnije sačekalo je neverovatno IZNENAĐENJE

Shutterstock

Njeno olakšanje se pretvorilo u šok samo četiri meseca kasnije kada je otkrila da je ponovo trudna.

Ona je podelila snimak na TikToku objašnjavajući šta se dogodilo, ostavljajući druge roditelje zapanjenim. Prvo je bila ubeđena da nije trudna, a onda je ipak intuicija navela da uradi test za trudnoću. Test je prvo pokazao da nije trudna, da bi, nekoliko dana kasnije trudnoću potvrdila kod doktora.

Tek kad je shvatila da je ponovo u drugom stanju izjavila je da je bila uplašena idejom da ponovo nosi blizance.


Na snimku je napisala: Izašla iz bolnice nakon porođaja sa blizancima uzbuđena što više nisam trudna... samo da bi otkrila da je beba broj tri na putu četiri meseca kasnije. Amanda je rodila svoje blizance Vilijama i Anslija u decembru 2020. godine, a ubrzo zatim još jednu ćerku u januaru 2022.

Zauzeta mama rekla je gledaocima da su ona i njen suprug "sada zvanično gotovi". Druga mama je prokomentarisala da se i njoj desilo isto. rekla je: "Uradila sam istu stvar više puta." Amanda je rekla da se nada da troje dece neće biti preveliki izazov. „Kažu posle dva deteta,treće se gaji lagano, nadamo se da je to istina“, napisala je ona. 

Komentari (0)
Loading