Sin tinejdžer nije želeo da se grli sa MAMOM: "Nisam znala šta da radim, pa sam ga isplela u prirodnoj veličini"

Vesti 17.01.2023 12:20 1

Majka je pronašla savršeno rešenje za situacije kada njen sin ne želi da bude u njenoj blizini, a to uključuje samo malo vune

Sin tinejdžer nije želeo da se grli sa MAMOM: "Nisam znala šta da radim, pa sam ga isplela u prirodnoj veličini"

Printscreen/Instagram

Marieke Voorsluijs, samoproglašena "ljubiteljica tekstila" iz Holandije, odlučila je da iskoristi svoj talenat za nešto korisno nakon što je shvatila da njen sin prevazilazi želju da provodi vreme sa svojom majkom.

Nakon što je njen sin odbio da se mazi sa njom, njegova majka je odlučila napravi njegovu pletenu verziju. Vorsluijsova pletena verzija sina počela je da dobija na popularnosti nakon što je odlučila da javno podeli taj čin.



– Moj sin više ne želi da se mazi, pa sam mu isplela verziju koju mogu da zagrlim – glasio je njen post. Vorsluijs je tada objasnila da njen sin prolazi kroz pubertet i da ga više zanima druženje sa prijateljima i telefonom.


Nakon razgovora sa njenim sinom, njih dvoje su počeli da rade na projektu i trebalo im je dva meseca da završe.

- Moj pleteni sin se sastoji od pletene glave sa kapom, kazaljki i sata, pantalona, džempera sa sloganom, patika i pletenog ajpoda - opisala je ona u objavi. Ona takođe ističe da projekat obuhvata karakteristike oba njena sina.

Mlađi sin joj je takođe pomogao u procesu stvaranja, a Vorsluijs je celu stvar opisao kao "zabavan porodični umetnički projekat". Zbog raznih reakcija koje je dobijala dok je pravila pletenu verziju svog sina, od jezivih do lepih, odlučila je da sve fotografiše.

- Reakcije tokom procesa bile su toliko različite, od jezivih do prelepih, da smo odlučili da napravimo nekoliko fotografija u stvarnom životu kako bismo ovu neobičnost stavili u kontekst - objasnila je ona.

- Kada je završen, mislili smo da bi to bila odlična ideja za majke koje previše vole svoju decu i treba im zagrljaj. Pa da ispletu svog slatkog sina - kaže mama.
Komentari (1)
Loading
bager
17.01.2023 16:37

Ova je zrela za psihijatriju,,bolesno