"Jes da me bole kukovi, ali ja ću da izdržim nekako": Dragoljub (93) i Nada (90) su glavna tema na takmičenju u NAJDUŽEM POLJUPCU u Vrnjačkoj Banji

Vesti 14.02.2023 11:55 0

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po petnaesti put danas u Vrnjačkoj Banji na čuvenom Mostu ljubavi u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja

"Jes da me bole kukovi, ali ja ću da izdržim nekako": Dragoljub (93) i Nada (90) su glavna tema na takmičenju u NAJDUŽEM POLJUPCU u Vrnjačkoj Banji

TO Vrnjačka Banja

Ovo je petnaesta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji i prosljavljaju svoju ljubav. Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Irena Alurac i Đorđe Božić. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Ali ove godine će verovatno biti oboren još jedan rekord. Na takmičenje u najdužem poljupcu su se prijavili i Nada Dunjić (90) i Dragoljub Mandžukić (93) i oni će definitivno dobiti nagradu kao najstariji par na ovoj manifestaciji. Njih je prijavio Nadin sestrić, jer kako kaže, stalno razmenjuju nežnost i mesto im je na takmičenju.

Printscreen/Youtube/Televizija Vrnjacka Banja

 

Nada je bila Dragoljubova neostvarena ljubav iz mladih dana. Kako on kaže, zaljubio se u nju krajem 40-tih godina, ali su im se putevi razdvojili. Ali od sudbine ne možete pobeći. Oboje su zasnovali porodice, Nada u Švajcarskoj, a Dragoljub u Trsteniku. 

Pre tri godine ponovo su se sreli. On je bio udovac, a ona udovica.

"Ja se vraćam sa ovoga groblja, novoga i ona stoji tu u jednom uglu i ja reko: 'Ovu malu sam ja mnogo voleo'. I ja je malo zagrlim, kada ona mene rukom odgurnu", rekao je Dragoljub za Televiziju Vrnjacka Banja.

"Sa obe ruke sam ga odgurnula, reko: 'Ko si ti bre'", kroz smeh je dodala Nada.

Nedugo posle toga su njih dvoje počeli da se zabavljaju. Još ne žive zajedno, ali se redovno posećuju i pomažu jedno drugom.

"Primim ga nekad tu da spava. Pomogne mi on, opere mi sudove, donese, kupi mi sve što mu kažem i donese mi", rekla je Nada i dodala: "Moja ćerka je presretna što ja imam sa nekim da popričam".

A da li će da ozvaniče vezu i venčaju se, Nada je šaljivo rekla: "Pa on bi hteo, ali ja neću. Oće da mi uzme penziju".

TO Vrnjačka Banja

 

Otkrili su i da li su spremni da stanu na crtu mlađim parovima.

"Će izdržimo. On kaže da može, a mene jes da bole kukovi, ali ja ću da izdržim nekako", dodala je Nada kroz smeh. 

 

Komentari (0)
Loading