ŠOK, svi su mislili da je mrtva: Pronađena je posle više od 30 godina od dana kada je nestala (FOTO)

Vesti 06.03.2023 22:00 0

Potresna priča iz Sjedinjenih Država

ŠOK, svi su mislili da je mrtva: Pronađena je posle više od 30 godina od dana kada je nestala (FOTO)

Shutterstock/tvitter

Pre više od 30 godina, jedna Amerikanka je jedne večeri napustila svoj dom i nestala bez traga. Posle tri decenije pronađena je na karipskom ostrvu Portoriko.

Poreklom iz Pitsburga u Pensilvaniji, Patricia Kopta je nestala pre više od 30 godina. Njen muž se priseća da je jedne večeri došao kući, a njegove žene nije bilo.

"Nestala i niko nije znao gde je", rekao je Bob Kopta za vpki.com.

Muž Amerikanke nestale 1992. godine otkrio je tokom razgovora da njegova žena ima psihičkih problema. Više puta je rekla da želi da se preseli u Portoriko zbog sunčanog vremena.

Bob primećuje da ga je potraga za voljenom skupo koštala. Čak je u portorikanskoj štampi stavio informaciju o nestanku svoje supruge.

Zamenik šefa policije grada Ros Brajan Kolhep rekao je da su ih kontaktirali agent Interpola i socijalni radnik iz Portorika. Obojica su javili da se tražena žena nalazi u tamošnjem staračkom domu.

„Rekli su da je došla pod njihovu brigu 1999. godine kada je pronađena kako luta ulicama. Odbila je da govori o svom privatnom životu i odakle dolazi", rekao je Bob.

Godinama kasnije, današnja 83-godišnjakinja počela bi da otkriva sve više detalja o svom životu osoblju centra. Na ovaj način su utvrđeni njeni podaci.

„Sve ove godine smo zaista mislili da je mrtva. Nismo očekivali, pronalazak je veliki šok za nas", jasno je dirnuto reagovala Patrisijeva sestra.

Slučaj nestanka žene zvanično su zatvorili američki istražitelji. „Ceo proces je trajao oko devet meseci od trenutka kada su agenti Interpola kontaktirali policiju i kada su svi DNK testovi završeni“, navodi vpki.com.

Komentari (0)
Loading