Izgleda kao TINEJDŽERKA, a ima unučiće: Tara ima skoro PET decenija, a zabavlja se sa muškarcima koji imaju godina koliko i njena DECA

Vesti 15.03.2023 22:00 0

Ona sebe naziva „tvoja omiljena američka puma“ jer najviše voli da izlazi sa muškarcima uzrasta njene dece

Izgleda kao TINEJDŽERKA, a ima unučiće: Tara ima skoro PET decenija, a zabavlja se sa muškarcima koji imaju godina koliko i njena DECA

Printscreen/Instagram

Gledajući u njene fotografije, teško je poverovati da žena ima 49 godina i dvoje unučadi. 

Tara, koja se na društvenim mrežama zove „TaraGenX“, već je neko vreme ojavljuje provokativne fotografije. Njene fotke privlače mnoštvo fanova, posebno suprotnog pola, koji se u komentarima tope od oduševljenja zbog njene besprekorne figure i lepote. Ima preko 800.000 pratilaca na TikTok-u. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taragenx 💜 (@taragenx)

Tara pozira za fotografije u oskudnoj odeći i ponosno razotkriva sve. Rado nosi lateks, providni til ili čipku, a njena garderoba je puna i uskih korzeta koji naglašavaju njene obline. Gledajući je, teško je poverovati da Tara već ima 49 godina, četvoro dece i dvoje unučadi.

Ova 49-godišnjakinja od fanova ne krije da je najviše privlače muškarci mnogo mlađi od nje. „Svakoj porodici je potrebna baka koja izlazi sa momcima upola mlađim od nje“, prokomentarisala jejedna žena. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taragenx 💜 (@taragenx)

Tarina onlajn aktivnost donela joj je brojne obožavaoce, ali i neprijatelje kojima se ne sviđa kakva je. U komentarima ispod njenih objava pohvale se smenjuju sa kritikama.

„Bez obzira šta ljudi pričaju o tvojim godinama, nemoj se menjati“, „Nikome ne treba takva baka“, „Konačno počni da izlaziš sa muškarcima, a ne sa decom“, „Izgledaš kao tinejdžerka, sviđa mi se tvoje samopouzdanje“ – pišu oni. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading