Majka izgubila SINA: Dečak (4) je nestao u ŠUMI, a pogledajte ko ga je spasio (VIDEO)

Vesti 11.04.2023 15:05 0

Dramatične scene odigrale su se u blizini Nju Džersija u Sjedinjenim Državama

Majka izgubila SINA: Dečak (4) je nestao u ŠUMI, a pogledajte ko ga je spasio (VIDEO)

Printscreen/Facebook

Četvorogodišnji dečak je odlutao od majke, otišao duboko u obližnju šumu, a potom netragom nestao. Spasilačke službe su bile angažovane.

Prema izveštajima medija, incident se dogodio prošle srede u Buena Visti. Četvorogodišnji dečak se izgubio u šumi nakon što se umakao majci. Žena je čula sina kako doziva pomoć, ali nije mogla da ga pronađe. Na lice mesta pozvana je policija.

Posle nekoliko minuta akcije, službe su uspele da pronađu dečaka. Četvorogodišnjaka je sve vreme pratio pas, veliki crni labrador. Upravo je njegov lavež doveo policajce do mesta gde se nalazio prestravljeni mališan.

 

 

Pojavio se i snimak policijske akcije. Mnogi korisnici interneta bili su dirnuti trenutkom kada su uniformisani ljudi videli dečaka.

Zorana iz Zrenjanina je rođena ZDRAVA: U sedmoj godini je počela da gubi kontrolu nad SVOJIM TELOM, a sada se bori sa TEŠKOM DIJAGNOZOM

Policija je dečaka smirila i njega i njegovog labradora prevezla do majke. Kako vidimo na snimku, dečakov pratilac se takođe veoma obradovao susretu sa policijom. Skakao je od radosti i mahao repom.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading