"Dok sam se porađala, rekao mi je OVO": Supruga Aleka Boldvina prisetila se NAJTUŽNIJEG trenutka u porođajnoj sali, mnoge žene ovo ne bi PREĆUTALE!

Vesti 14.12.2021 20:13 0

U tom momentu je shvatila kakav je on zapravo

"Dok sam se porađala, rekao mi je OVO": Supruga Aleka Boldvina prisetila se NAJTUŽNIJEG trenutka u porođajnoj sali, mnoge žene ovo ne bi PREĆUTALE!

Foto: Tanjig/ Jordan Strauss

Kada je instruktorka joge, Hilarija Boldvin (37), supruga glumca Aleka Boldvina (63), ispričala kako se glumac ophodio prema njoj dok je rađala njihovo drugo dete, mnogi su ostajali u šoku.

Naime, ona je podelila članak u kom piše kako se jedna žena žali da ju je suprug ućutkivao dok se porađala, međutim, instruktorka je s razlogom podelila ovaj članak - jer i sama bila ućutkivana u trenutku kada je rađala sina Rafaela!

- Alek mi je rekao da se stišam dok sam rađala Rafu... Pričao je telefonom i rekao mi: "Pst! Možeš li da se stišaš?" - napisala je Hilarija u okviru objave.

U tom moentu otkriva da je shvatila jednu bitnu stvar u vezi glumac.

Printscreen/Instagram

 

 

- Čim je to izgovorio, shvatio je da zvuči kao se*onja, pa se uplašio. Brak se ipak nastavio, posle smo dobili još 552 bebe. Sad mu dozvoljavam da uđe nakon što primim epidural. Poštedeću vas detalja o mojoj reakciji za sad... Ali to se više nikad nije desilo -  dodala je.

Alek i Hilarija ima šestoro dece ćerku Karmen (8), sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3), Eduarda (1), kao i nedavno rođenu bebu Mariju, koja je došla na svet uz pomoć surogat-majke.

Dok Alek s bivšom suprugom i slavnom glumicom Kim Bejsinger ima i ćerku Ajrlend koja se među prvima oglasila pošto je glumac pre nekoliko meseci na sminanju ubio direktorku kamere.

Komentari (0)
Loading