Autobus kao hotel na točkovima: Bračni par sa bebom i 2 psa živi i putuje i ne planira da se vraća u stan

Slobodanka Ćorić Vesti 07.08.2023 15:20 0

Par je uobičajen život ostavio iza sebe te obnovio autobus iz 1968. godine

porodica

Printscreen/Instagram

Lori Braun i njen suprug Kris za razliku od većine svoje prvo dete dočekali su živeći i putujući u starinskom autobusu. Naime, par je ostavio običan život iza sebe i obnovio autobus iz 1968. godine. Sada putuju Australijom sa dva psa i bebom i žive svoju avanturu. Uz to, svakog meseca uštede oko 1.500 evra na najmu.


Upoznali su se na Tinderu i živeli zajedno u Darvinu. Trebala im je promena, pa su se odlučili na veliki poduhvat.

Autobus je kao hotel na točkovima. Oduvek smo želeli da imamo manji dom i život u manjem prostoru nam je odličan - kaže bračni par. Imali su dva psa - Džordža i Frenkija, a onda je došla beba.

 

Iako su se pre neprekidno vozili, neko vreme su zbog bebe stacionirani na jednom mestu. 
"Oukli sada ima sedam nedelja (ali izgleda sedam meseci) i život nam je strava u dobrom starom autobusu.

Živimo u njemu puno radno vreme već 5 meseci i jedva čekamo da ponovo krenemo na put u novoj godini, ali u međuvremenu, još uvek apsolutno volimo život na Sanšajn Kost", napisali su u jednom postu tada. A onda su kad je Oukli napunila godinu dana krenuli dalje. 

 

 


"Bio sam veoma okrenut brizi za dete tokom njegove prve godine života i društveni mediji su definitivno zauzeli zadnje mesto, ali spreman sam da budem kreativan i ponovo podelim sa vama naše smicalice u autobuskom životu".
 

Autobus ih je koštao oko 17.000 evra. Svoj život su podredili sebi. Kris pretvara antikvitete u lampe i vodi posao dok putuje. Trebalo im je 18 meseci da potpuno transformišu autobus.Imaju mikrotalasnu pećnicu, tuš, klimu, toalet i veš mašinu. Na zadnjem delu autobusa nalazi se toalet i tuš, spavaća soba i kuhinja.

"Ne treba nam prostor kao dnevna soba jer se većinu vremena odmaramo napolju", kažu.
 

Komentari (0)
Loading