Muškarci otkrili zašto imaju ljubavnicu: Imaju spisak, a na prvom mestu nije ono što ste odmah pomislili!

Vesti 27.09.2023 11:06 0

Sajt za upoznavanje „Viktorija Milano“ pozabavio se večitom temom u muško-ženskim odnosima – zašto toliko muškaraca vara. Anketirali su oko 8.000 muškaraca iz raznih zemalja i pitali ih šta im to smeta kod partnerki pa potraže utehu u naručju druge žene.

prevara

Shutterstock

Ovo su najčešći razlozi:

1. Ljubomora

Čak 96 odsto muškaraca izjavilo je da im se izlivi ljubomore nikako ne dopadaju. Moguće je da partnerka imaj urođen problem s ljubomorom, a to muškarca vodi u zagrljaj druge. S druge strane, žena može biti ljubomorna jer oseća da je partner vara, a ženska intuicija je u najvećem broju slučajeva tačna.

2. Otkrivanje intime

Ovakvo ponašanje iritira 93 odsto muškaraca. Što ste duže zajedno, veća je verovatnoća da ćete imati zajedničke prijatelje. Žene vole da se poveravaju prijateljicama, ali muškarcu je neprijatno kada sve vaše prijateljice, a verovatno i njihovi partneri znaju sve o vašem intimnom životu.

3. Nervoza

Svi smo ponekad loše raspoloženi. Na početku veze većina ljudi pokazuje svoju pozitivnu stranu. Međutim, kada veza postane ozbiljnija i potraje, kočnica popušta i normalno je pokazati nervozu, neraspoloženje, bes. Međutim, stalna nervoza muškarce navodi na preljubu, jer kada su sa ljubavnicom, nema napetosti te vrste. Čak 90 odsto njih izjavilo je da im to jako smeta.

tuga

Shutterstock

 

4. Ne govore šta žele

„Žena mi nikad ne govori šta hoće i to me izluđuje“, rekao je jedan muškarac u ovoj anketi, a čak 89 odsto njih je izjavilo da im to jako smeta. Smatraju da žene ne bi trebalo da očekuju da njihovi partneri budu vidoviti i da im čitaju misli.

5. Izbegavaju seks

To ljuti 88 odsto muškaraca. Sasvim je normalno da se seksualni nagon smanjuje što ste duže u vezi. Nema više početne požude i uzbuđenja kao sa novim partnerom. Ali muškarci često imaju jači seksualni nagon od žena, pa se upuštaju u afere da zadovolje svoje potrebe.

6. Stalno ispitivanje

Ovo ne podnosi 65 odsto muškaraca. Žene često znaju da postavljaju detaljna pitanja jer im je stalo do muškarca i žele da budu sigurne da je sve u redu, da znaju kako se oseća, šta o nečemu misli. Ali oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav, već kao iritantno ponašanje.

Komentari (0)
Loading