Kako biste vi reagovali? Mladenci su svatove poslužili hranom iz ovog poznatog restorana, ali svi su bili šokirani!

Vesti 28.09.2023 08:04 0

Većini gostiju je hrana koju su dobili na ovoj neobičnoj svadbi bila simpatična, smejali su se, a deca su bila oduševljena.

mladenci

Printscreen/TikTok

Mnogi kažu da nije lepo to što smo uradili, ali našim gostima se dopalo i uštedeli smo gomilu novca, rekli su mladenci nakon što je snimak sa njihovog venčanja završio na društvenoj mreži „TikTok“ i prikupio preko 2,3 miliona pregleda“

Tomas Bilodo (27) i njegova supruga Ofeli (25) iz Pariza odlučili su da svojim svatovima posluže pomalo nekonvencionalnu večeru - hranu iz poznatog restorana brze hrane. Bilo je preko 300 hamburgera i drugih specijaliteta iz ovog restorana koji su im dostavljeni u dogovoreno vreme.

 

 

Iako je sve na snimku veoma lepo i vidi se da su gosti ovakva jela dočekali sa oduševljenjem i smehom, mnogi su ispod objave ovog para na društvenoj mreži ostavili ružne komentare.

Neki su komentarisali da su „gostima poslužili hranu lošeg kvaliteta i da su patetični, posebno što su to uradili na tako važan dan u životu“. Bilo je i onih koji su rekli da „hrana iz tog restorana brze hrane nije baš jeftina, pa su za te pare mogli da naruče nešto bolje“.

- Uradili smo to jer je bilo jeftinije, a hteli smo da poslužimo hranu koju svi vole - ispričala je kasnije mlada koja radi u marketinškoj kompaniji.

Mnogi su podržali mladence i potpuno razumeju njihovu odluku, jer "nije sve u hrani i piću".

Komentari (0)
Loading