Pobesnela kada je saznala da će dobiti devojčicu: "Zašto je uopšte imala zabvu otkrivanja pola, ako je znala da će ovako da reaguje?"

Anšela Jovanovič Vesti 18.10.2023 21:14 1

Zabave otkrivanja pola deteta postaju sve popularnije, a roditelji pokušavaju da osmisle što kreativnije načine na koje će saznati hoće li dobiti dečaka ili devojčicu.

mama

Printscreen/TikTok

Međutim, jedan video budućih roditelja postao je viralan na društvenim mrežama ne zbog kreativnosti para, nego zbog reakcije buduće majke.

Naime, kad su se pojavile roze konfete, trudnica nije bila nimalo oduševljena i svoje razočarenje je jasno pokazala.

 

@genderparty4 Gender Reveal Disappointment😬😠!! Love your Child no matter what gender it is 💖💙#genderparty💗💙 #babygirl #babyboy #viral #fürdich #foryou #perty #gjiniaebebit #genderreveal #disappointment #fypシ ♬ Originalton - GenderParty

 

 

Njena reakcija razbesnila je hiljade ljudi.

''Zašto je uopšte imala zabavu otkrivanja pola bebe ako je znala da će ovako reagovati? Baš je nezahvalna, umesto da bude srećna što je trudna i poželi zdravo dete'', jedan je od mnogih komentara ljudi koji su osudili njenu reakciju.

Bilo je i onih koji tvrde kako je razočarenje polom bebe normalna pojava zbog koje nikoga ne bi trebalo kritikovati.

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Majat
25.10.2023 15:44

Ove zabave za otkrivanje pola su takva teška glupost da ja nemam reči! Za moju bebu su sve do sedmog meseca trudnoće tvrdili da će biti devojčica. Muž i ja smo čak spremili sobu za devojčicu kad nam je doktorka na pregledu rekla da je beba dečak. Uostalom kad se dete rodi, pol je najmanje bitan.