Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Pas bebi krade dudu, njena reakcija je potpuni hit

Olja Jelić Vesti 03.11.2023 11:10 0

Pas od rođenja bebe krade njenu dudu, a bebina reakcija je urnebesna

Beba i pas

Printscreen/TikTok

Psi su poput krznenih beba, a to dokazuje ljubimac Kajli Bruk Burk. Ova mlada mama snimala je svog psa kako njenoj ćerkici od rođenja krade dudu. 

Devojčica mu to nije zamerila, samo ga je sa čuđenjem i zanimanjem posmatrala. To je označilo početak njihovog divnog prijateljstva.

 

 

Dude varalice su psima privlačne zbog mirisa, teksture i instinkta za istraživanje i igru. Ako i vaš ljubimac krade djetetu dudu, svakako je operite pre nego što je dete upotrijebi ili kupite zasebnu za psa ako već uočite da je opsednut dudama, piše Index.

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija Mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Kristina Grbović je u kratkom vremenskom periodu izgubila supruga, a samo dva meseca posle toga imala je saobrać ajnu nezgodu i ostala u kolicima. Međutim, za nju ne postoje prepreke. Njenu priču pročitajte na portalu Najzena.rs 💜 ---------- #najžena #žena #najmama #majke #mame ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading