„Prestani da je oblačiš neprikladno!": Mamu razapeli na društvenim mrežama zbog izbora odeće za ćerku (3), pogledajte pa sami procenite

Olja Jelić Vesti 16.11.2023 16:48 0

Ova mama je označena kao "neprikladna" nakon što je pokazala odeću u koju oblači ćerku.

Ćerka

Printscreen/TikTok

Stefani je mama troje dece, redovno deli video snimke svoje dece na svom TikTok profilu, koja ima preko 42 miliona lajkova. Ali odeća koju bira za jednu od svojih ćerki često je meta komentara.

 

 

Ona je okačila video na svom TikToku gde je pokazala neke modne kombinacije koje nosi njena ćerkica. Na snimku, devojčica nosi kratku belu majicu sa svilenim pantalonama, prsluk i pantalone, narandžasto odelo za igru, torbu sa leopard printom i trenerku sa Louis Vuitton printom.

 

 

„Prestani da je oblačiš neprikladno i oblači je kao bebu“, napisala je preko vrha – jedan od komentara koje najčešće čuje.

Ne želeći da prihvati kritike, Stefani je dodala u video zapis: "To se zove moda!"

Uprkos njenoj primedbi, ljudi su je i dalje napadali u komentarima. 

" Zašto je tako oblačiš? jedan je napisao od komentatora.

„Ona je lepa, ali je DETE i još uvek bi trebalo da se oblači kao princeza“, rekla je druga korisnica.

„Volim to, ali i dalje mislim da deca treba da budu deca" dodao je drugi.

 

Drugi su branili Stefani i njenu ćerku. „Mislim da je to nekako slatko“, napisao je jedan. "Preslatka je. Volim njene odevne kombinacije", prokomentarisao je drugi. 

Bilo je i šaljivih komentara kad je jedan od korisnika napisao da se devojčica bolje oblači od njega koji je odrastao. Šta vi mislite, da li je ovo primereno obačenje za jednu devojčicu?

 

@najzena.rs Udruženje Asocijacija mama Srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. 👸🏻 Druga naša „Naj mama“ je Nataša Gasenberger, ponosna majka sedmoro dece. Ova hrabra mama, objasnila nam je kakve sve izazove nosi svakodnevni život velike porodice. U intervjuu Nataša nam je otkrila i ko joj je pružio najveću pomoć I podršku dok su deca bila mala. 🙂 Priču sa Natašom pogledajte na našem portalu! #najžena #žena #najmama #mama #majke #jednajemajka #srbija #emisija #foryoupage #fypシ #majka ♬ original sound - Najzena.rs


 

 

Komentari (0)
Loading